
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
2 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
200 g g | smör smör | ||
2,5 dl dl | socker socker | ||
1 | ägg ägg |
Topping
0,5 l l | vaniljglass vaniljglass | ||
2 | banan banan | ||
50 g g | choklad
choklad (mjölkchoklad) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCookie dough-tårta med vaniljglass, banan och choklad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Blanda mjöl och bakpulver i en skål.
3. Vispa smör och strösocker till en fluffig smet med elvisp. Tillsätt ägget och vispa lite till.
4. Tillsätt mjölblandningen i smörvispet och arbeta snabbt ihop till en deg.
5. Tryck ut degen i en smörad eller bakpappersklädd form (ca 24 cm i diameter) och grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt svalna en aning.
8. Toppa kakan med glass, bananer och hackad choklad. Servera direkt.