
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Till servering:
ris ris |
2 st st | vitlök vitlök | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
2 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
400 g g | Grill- och stekost Grill- och stekost | ||
400 g g | krossade tomater krossad tomat | ||
1 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
1 tsk tsk | paprikapulver paprikapulver | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
0,5 dl dl | persilja
persilja (finhackad) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEmåmejeriets stroganoff med stekost och persilja
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Bryn vitlök och lök mjuka i rapsolja.
2. Strimla osten och stek ihop med löken tills gyllene. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, crème fraiche, paprikapulver och salt. Låt puttra cirka 5 min.
3. Toppa med persilja. Servera gärna med ris.