
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Till servering:
ris ris |
2 st st | vitlök vitlök | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
2 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
400 g g | Grill- och stekost Grill- och stekost | ||
400 g g | krossade tomater krossad tomat | ||
1 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
1 tsk tsk | paprikapulver paprikapulver | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
0,5 dl dl | persilja
persilja ((finhackad)) |
Emåmejeriets stroganoff med stekost och persilja
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:20
min
(2)
Gör så här:
1. Bryn vitlök och lök mjuka i rapsolja.
2. Strimla osten och stek ihop med löken tills gyllene. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, crème fraiche, paprikapulver och salt. Låt puttra cirka 5 min.
3. Toppa med persilja. Servera gärna med ris.