Högsta kvalitet till bästa pris
Emåmejeriets stroganoff med stekost och persilja

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Till servering:

ris ris
2 st st vitlök vitlök
1 st st gula lökar gul lök
2 msk msk rapsolja rapsolja
400 g g Grill- och stekost Grill- och stekost
400 g g krossade tomater krossad tomat
1 msk msk tomatpuré tomatpuré
2 dl dl crème fraiche crème fraiche
1 tsk tsk paprikapulver paprikapulver
0,5 tsk tsk salt salt
0,5 dl dl persilja persilja
(finhackad)

Emåmejeriets stroganoff med stekost och persilja

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(8)

Gör så här:

1. Bryn vitlök och lök mjuka i rapsolja.

2. Strimla osten och stek ihop med löken tills gyllene. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, crème fraiche, paprikapulver och salt. Låt puttra cirka 5 min.

3. Toppa med persilja. Servera gärna med ris.