
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
3,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
3 dl dl | rågmjöl rågmjöl | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | kanel kanel | ||
0,5 dl dl | torkade tranbär torkade tranbär | ||
1 dl dl | pekannötter
pekannöt (grov hackade) | ||
1 tsk tsk | bikarbonat bikarbonat | ||
5 dl dl | filmjölk filmjölk | ||
0,5 dl dl | lingonsylt lingonsylt | ||
0,5 dl dl | ljus sirap ljus sirap |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEnkelt julbröd
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 160 grader och klä en limpform med ett bakplåtspapper, den behöver vara ca 1,5 liter.
2. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan i de blöta. När allt är blandat, häll smeten i formen och strö över lite nötter och tranbär.
3. Baka i cirkaa 1 timme och 20 minuter. Låt brödet svalna innan du skär upp det.