
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | julskinka julskinka | ||
2 - 3 | enriskvistar enriskvist | ||
2 st st | äggulor äggula | ||
2 msk msk | dijonsenap dijonsenap | ||
2 msk msk | senap senap | ||
1 dl dl | ströbröd ströbröd | ||
1 msk msk | honung honung |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEnrisrökt julskinka på utegrillen
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Tänd utegrillen. Använd endast lite kol för att undvika att grillen blir för varm.
2. Lägg ner enriset när kolen börjar glöda och stäng locket. Lägg på skinkan i ca 5-10 minuter när det börjar ryka och dofta om enriset.
3. Ta upp och lägg skinkan på en plåt. Pensla över äggblandningen och strö över ströbrödet. Griljera i 225 grader i övre delen av ugnen tills skinkan har fått en knaprig yta och gyllenbrun färg.