Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Enrisrökt julskinka på utegrillen

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 julskinka julskinka
2 - 3 enriskvistar enriskvist
2 st st äggulor äggula
2 msk msk dijonsenap dijonsenap
2 msk msk senap senap
1 dl dl ströbröd ströbröd
1 msk msk honung honung

Enrisrökt julskinka på utegrillen

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:10 h
(1)

Gör så här:

1. Tänd utegrillen. Använd endast lite kol för att undvika att grillen blir för varm.

2. Lägg ner enriset när kolen börjar glöda och stäng locket. Lägg på skinkan i ca 5-10 minuter när det börjar ryka och dofta om enriset.

3. Ta upp och lägg skinkan på en plåt. Pensla över äggblandningen och strö över ströbrödet. Griljera i 225 grader i övre delen av ugnen tills skinkan har fått en knaprig yta och gyllenbrun färg.