
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | julskinka julskinka | |
2 - 3 | enriskvistar enriskvist | |
2 st st | äggulor äggula | |
2 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
2 msk msk | senap senap | |
1 dl dl | ströbröd ströbröd | |
1 msk msk | honung honung |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEnrisrökt julskinka på utegrillen
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Tänd utegrillen. Använd endast lite kol för att undvika att grillen blir för varm.
2. Lägg ner enriset när kolen börjar glöda och stäng locket. Lägg på skinkan i ca 5-10 minuter när det börjar ryka och dofta om enriset.
3. Ta upp och lägg skinkan på en plåt. Pensla över äggblandningen och strö över ströbrödet. Griljera i 225 grader i övre delen av ugnen tills skinkan har fått en knaprig yta och gyllenbrun färg.