
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Biffar
500 g g | nötfärs nötfärs | |
100 g g | fetaost fetaost | |
2 klyftor klyfta | vitlök
vitlök (rivna) | |
1 | ägg ägg | |
2 msk msk | ströbröd ströbröd | |
3 msk msk | olja olja | |
1 dl dl | matlagningsyoghurt matlagningsyoghurt | |
0,5 dl dl | ajvar relish ajvar relish |
Potatis
500 g g | potatisar
potatis (klyftad) | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
1 tsk tsk | örtkryddor örtkrydda |
Tillbehör
1 burkar burk | tzatziki tzatziki |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFetaostbiffar med tzatziki
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200° C.
2. Skär potatisen i klyftor och lägg på ugnsplåt. Krydda med salt, peppar, örtkryddor och ringla olivolja över. Ugnsrosta ca 30 minuter.
3. Blanda samman allt till färsen och forma till biffar. Stek gyllene i panna och låt sedan steka klart i ugn. Servera med rostade potatisklyftor och tzatziki.