
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Biffar
500 g g | nötfärs nötfärs | ||
100 g g | fetaost fetaost | ||
2 klyftor klyfta | vitlök
vitlök (rivna) | ||
1 | ägg ägg | ||
2 msk msk | ströbröd ströbröd | ||
3 msk msk | olja olja | ||
1 dl dl | matlagningsyoghurt matlagningsyoghurt | ||
0,5 dl dl | ajvar relish ajvar relish |
Potatis
500 g g | potatisar
potatis (klyftad) | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
1 tsk tsk | örtkryddor örtkrydda |
Tillbehör
1 burkar burk | tzatziki tzatziki |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFetaostbiffar med tzatziki
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200° C.
2. Skär potatisen i klyftor och lägg på ugnsplåt. Krydda med salt, peppar, örtkryddor och ringla olivolja över. Ugnsrosta ca 30 minuter.
3. Blanda samman allt till färsen och forma till biffar. Stek gyllene i panna och låt sedan steka klart i ugn. Servera med rostade potatisklyftor och tzatziki.