Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Fläskfilé med ugnsbakad pumpa

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 st st fläskfiléer fläskfilé
1 st st pumpor pumpa
1 paket paket fetaost fetaost
pumpafrön pumpafrö
olja olja
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Fläskfilé med ugnsbakad pumpa

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:30 h
(5)

Gör så här:

1. Bryn fläskfilén hel i en panna, salta och peppra.

2. Lägg den i en ugnssäker form och tillaga i ugnen på 125 grader tills den når en innertemperatur på 65 grader.

3. Ta ut, sätt aluminumfolie på formen och låt filén vila medan du gör pumpan.

4. Skala, kärna ur och dela pumpan i mindre bitar.

5. Lägg i en ugnssäker form och ringla över olja, salt och peppar.

6. Baka i 45 minuter på 220 grader tills de mjuknat och fått färg.

7. Smula över fetaost och pumpakärnor. Skiva upp fläskfilén och servera.