
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | fläskfiléer fläskfilé | |
1 st st | pumpor pumpa | |
1 paket paket | fetaost fetaost | |
pumpafrön pumpafrö | ||
olja olja | ||
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFläskfilé med ugnsbakad pumpa
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Bryn fläskfilén hel i en panna, salta och peppra.
2. Lägg den i en ugnssäker form och tillaga i ugnen på 125 grader tills den når en innertemperatur på 65 grader.
3. Ta ut, sätt aluminumfolie på formen och låt filén vila medan du gör pumpan.
4. Skala, kärna ur och dela pumpan i mindre bitar.
5. Lägg i en ugnssäker form och ringla över olja, salt och peppar.
6. Baka i 45 minuter på 220 grader tills de mjuknat och fått färg.
7. Smula över fetaost och pumpakärnor. Skiva upp fläskfilén och servera.