
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
2 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
2 krm krm | salt salt | |
0,5 dl dl | yoghurt yoghurt | |
1 msk msk | vatten vatten | |
0,5 dl dl | basilika basilika | |
1 msk msk | citronskal
citronskal (finrivet) |
Sallad:
400 g g | varmrökt lax varmrökt lax | |
0,5 st st | cantaloupemelon cantaloupemelon | |
65 g g | Spenat Spenat | |
2 krm krm | salt salt | |
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Fetaoströra
150 g g | fetaost fetaost | |
1 dl dl | yoghurt yoghurt | |
1 tsk tsk | rosépeppar rosépeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFlatbread med lax, melon och fetaoströra
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med bröden. Blanda mjöl, bakpulver, salt, yoghurt, vatten, basilika och citronskal till en smidig deg.2. Dela degen i fyra delar och baka ut varje del på mjölat bakbord. Hetta upp en stekpanna och grädda bröden 1-2 min på varje sida.3. Skär melonen i mindre bitar. Skölj och finhacka spenaten. Blanda melon och spenat med lax, salt och peppar.4. Mixa fetaost, yoghurt och rosépeppar till en slät kräm.5. Toppa bröden med fetaoströran och salladen.