Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Flatbread med lax, melon och fetaoströra

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 dl dl vetemjöl vetemjöl
2 tsk tsk bakpulver bakpulver
2 krm krm salt salt
0,5 dl dl yoghurt yoghurt
1 msk msk vatten vatten
0,5 dl dl basilika basilika
1 msk msk citronskal citronskal
(finrivet)

Sallad:

400 g g varmrökt lax varmrökt lax
0,5 st st cantaloupemelon cantaloupemelon
65 g g Spenat Spenat
2 krm krm salt salt
2 krm krm svartpeppar svartpeppar

Fetaoströra

150 g g fetaost fetaost
1 dl dl yoghurt yoghurt
1 tsk tsk rosépeppar rosépeppar

Flatbread med lax, melon och fetaoströra

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(3)

Gör så här:

1. Börja med bröden. Blanda mjöl, bakpulver, salt, yoghurt, vatten, basilika och citronskal till en smidig deg.2. Dela degen i fyra delar och baka ut varje del på mjölat bakbord. Hetta upp en stekpanna och grädda bröden 1-2 min på varje sida.3. Skär melonen i mindre bitar. Skölj och finhacka spenaten. Blanda melon och spenat med lax, salt och peppar.4. Mixa fetaost, yoghurt och rosépeppar till en slät kräm.5. Toppa bröden med fetaoströran och salladen.