
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 | bröd bröd | ||
8 | getost getost | ||
1 dl dl | valnötter valnöt | ||
1 knippen knippe | timjan timjan | ||
1 msk msk | honung honung | ||
svartpeppar svartpeppar | |||
olivolja olivolja | |||
havssalt havssalt | |||
8 st st | morötter
morot (mindre) |
Flerkornslimpa med getost och bakad morot
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
2:00
h
(3)
Gör så här:
1. Lägg morötterna i en ugnsform och baka med lite olivolja, svartpeppar samt salt på 180 °C tills de är mjuka, ca 45 minuter.
2. Skär brödet i skivor, pensla med olivolja, salt och peppar.
3. Skär den bakade moroten i skivor och fördela över brödet. Lägg två skivor getost på varje smörgås och fördela valnötterna över osten.
4. Baka i ugnen på 180 °C tills osten är mjuk och har fått en gyllene färg.
Rippla honung och olivolja över samt repad timjan, flingsalt och svartpeppar.