Högsta kvalitet till bästa pris
Flerkornslimpa med getost och bakad morot

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 bröd bröd
8 getost getost
1 dl dl valnötter valnöt
1 knippen knippe timjan timjan
1 msk msk honung honung
svartpeppar svartpeppar
olivolja olivolja
havssalt havssalt
8 st st morötter morot
(mindre)

Flerkornslimpa med getost och bakad morot

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

2:00 h
(5)

Gör så här:

1. Lägg morötterna i en ugnsform och baka med lite olivolja, svartpeppar samt salt på 180 °C tills de är mjuka, ca 45 minuter.

2. Skär brödet i skivor, pensla med olivolja, salt och peppar.

3. Skär den bakade moroten i skivor och fördela över brödet. Lägg två skivor getost på varje smörgås och fördela valnötterna över osten.

4. Baka i ugnen på 180 °C tills osten är mjuk och har fått en gyllene färg.

Rippla honung och olivolja över samt repad timjan, flingsalt och svartpeppar.