
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 | bröd bröd | ||
8 | getost getost | ||
1 dl dl | valnötter valnöt | ||
1 knippen knippe | timjan timjan | ||
1 msk msk | honung honung | ||
svartpeppar svartpeppar | |||
olivolja olivolja | |||
havssalt havssalt | |||
8 st st | morötter
morot (mindre) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFlerkornslimpa med getost och bakad morot
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Lägg morötterna i en ugnsform och baka med lite olivolja, svartpeppar samt salt på 180 °C tills de är mjuka, ca 45 minuter.
2. Skär brödet i skivor, pensla med olivolja, salt och peppar.
3. Skär den bakade moroten i skivor och fördela över brödet. Lägg två skivor getost på varje smörgås och fördela valnötterna över osten.
4. Baka i ugnen på 180 °C tills osten är mjuk och har fått en gyllene färg.
Rippla honung och olivolja över samt repad timjan, flingsalt och svartpeppar.