
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | potatisar potatis | |
1 st st | gula lökar
gul lök (hackad) | |
2 st st | chorizo chorizo | |
4 st st | ägg ägg | |
ruccola ruccola | ||
körsbärstomater körsbärtstomat | ||
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
gräslök gräslök |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFransk bondomelett
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skiva 4 potatisar tunt.
2. Stek mjuka tillsammans med en hackad lök och två slantade chorizos.
3. Rör ihop 4 ägg i en skål, salta och peppra.
4. Häll äggen över det andra i pannan och stek tills äggen har stelnat.
5. Toppa med rucola, salladslök och körsbärstomater