
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | potatisar potatis | ||
1 st st | gula lökar
gul lök (hackad) | ||
2 st st | chorizo chorizo | ||
4 st st | ägg ägg | ||
ruccola ruccola | |||
körsbärstomater körsbärtstomat | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
gräslök gräslök |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFransk bondomelett
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skiva 4 potatisar tunt.
2. Stek mjuka tillsammans med en hackad lök och två slantade chorizos.
3. Rör ihop 4 ägg i en skål, salta och peppra.
4. Häll äggen över det andra i pannan och stek tills äggen har stelnat.
5. Toppa med rucola, salladslök och körsbärstomater