
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 dl dl | havregryn havregryn | ||
2 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
2 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
250 g g | keso keso | ||
1 dl dl | mjölk mjölk | ||
1 dl dl | kokosolja
kokosolja (eller rapsolja) | ||
2 | ägg ägg | ||
2 st st | äpplen äpple | ||
2 msk msk | honung honung |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFrukostmuffins med äpple och havre
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Skölj, kärna ur och skär äpplena i cirka 1x1 centimeter stora bitar.
3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
4. Rör ihop keso, mjölk, olja, ägg, äpplen och honung. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda väl.
5. Fyll 12 muffinsformar på en ugnsfast plåt. Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter.
6. Låt svalna en aning innan servering.