
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 dl dl | havregryn havregryn | |
2 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
2 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
250 g g | keso keso | |
1 dl dl | mjölk mjölk | |
1 dl dl | kokosolja
kokosolja (eller rapsolja) | |
2 | ägg ägg | |
2 st st | äpplen äpple | |
2 msk msk | honung honung |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrukostmuffins med äpple och havre
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Skölj, kärna ur och skär äpplena i cirka 1x1 centimeter stora bitar.
3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
4. Rör ihop keso, mjölk, olja, ägg, äpplen och honung. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda väl.
5. Fyll 12 muffinsformar på en ugnsfast plåt. Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter.
6. Låt svalna en aning innan servering.