
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | rågbröd rågbröd | ||
2 paket paket | bacon bacon | ||
1 paket paket | pannkaksmix pannkaksmix | ||
2 st st | tomater tomat | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
1 paket paket | fetaost fetaost | ||
4 st st | ägg ägg | ||
1 l l | yoghurt yoghurt |
Fullkornstoast med ägg, bacon, feta och yoghurt
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Förberedelsetid: 1:00
Gör så här:
1. Börja med att låta yoghurten rinna av i ett kaffefilter i ca 1 timme.
2. Kärna ur tomaterna och stek snabbt med gullöken, låt svalna och blanda med yoghurten. Smaka av med salt och peppar.
3. Blanda ihop pannkakssmeten enligt instruktionerna på förpackningen, skiva brödet i önskad tjocklek och doppa i smeten. Stek sedan brödskivorna gyllenbruna i en stekpanna.
4. Knäck äggen i en mindre kastrull och värm under omrörning på svag värme till en äggröra.
5. Knaperstek baconet och låt skivorna rinna av på en bit papper.
6. Lägg brödskivan i botten, lägg på äggröra och bacon. Smula över fetaost och klicka på tomatyoghurten.