Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Fullkornstoast med ägg, bacon, feta och yoghurt

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 st st rågbröd rågbröd
2 paket paket bacon bacon
1 paket paket pannkaksmix pannkaksmix
2 st st tomater tomat
1 st st gula lökar gul lök
1 paket paket fetaost fetaost
4 st st ägg ägg
1 l l yoghurt yoghurt

Fullkornstoast med ägg, bacon, feta och yoghurt

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:40 h
(2)

Gör så här:

1. Börja med att låta yoghurten rinna av i ett kaffefilter i ca 1 timme.

2. Kärna ur tomaterna och stek snabbt med gullöken, låt svalna och blanda med yoghurten. Smaka av med salt och peppar.

3. Blanda ihop pannkakssmeten enligt instruktionerna på förpackningen, skiva brödet i önskad tjocklek och doppa i smeten. Stek sedan brödskivorna gyllenbruna i en stekpanna.

4. Knäck äggen i en mindre kastrull och värm under omrörning på svag värme till en äggröra.

5. Knaperstek baconet och låt skivorna rinna av på en bit papper.

6. Lägg brödskivan i botten, lägg på äggröra och bacon. Smula över fetaost och klicka på tomatyoghurten.