
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | rågbröd rågbröd | ||
2 paket paket | bacon bacon | ||
1 paket paket | pannkaksmix pannkaksmix | ||
2 st st | tomater tomat | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
1 paket paket | fetaost fetaost | ||
4 st st | ägg ägg | ||
1 l l | yoghurt yoghurt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFullkornstoast med ägg, bacon, feta och yoghurt
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att låta yoghurten rinna av i ett kaffefilter i ca 1 timme.
2. Kärna ur tomaterna och stek snabbt med gullöken, låt svalna och blanda med yoghurten. Smaka av med salt och peppar.
3. Blanda ihop pannkakssmeten enligt instruktionerna på förpackningen, skiva brödet i önskad tjocklek och doppa i smeten. Stek sedan brödskivorna gyllenbruna i en stekpanna.
4. Knäck äggen i en mindre kastrull och värm under omrörning på svag värme till en äggröra.
5. Knaperstek baconet och låt skivorna rinna av på en bit papper.
6. Lägg brödskivan i botten, lägg på äggröra och bacon. Smula över fetaost och klicka på tomatyoghurten.