Fullkornstoast med ägg, bacon, feta och yoghurt

Fullkornstoast med ägg, bacon, feta och yoghurt image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 1 h
Tillagning 40 min

Ingredienser

4 personer
    • 1   st rågbröd
    • 2   paket bacon
    • 1   paket pannkaksmix
    • 2   st tomater
    • 1   st gul lök
    • 1   paket fetaost
    • 4   st ägg
    • 1   l yoghurt

Förberedelse

    Gör så här:

    1. Börja med att låta yoghurten rinna av i ett kaffefilter i ca 1 timme.

    2. Kärna ur tomaterna och stek snabbt med gullöken, låt svalna och blanda med yoghurten. Smaka av med salt och peppar.

    3. Blanda ihop pannkakssmeten enligt instruktionerna på förpackningen, skiva brödet i önskad tjocklek och doppa i smeten. Stek sedan brödskivorna gyllenbruna i en stekpanna.

    4. Knäck äggen i en mindre kastrull och värm under omrörning på svag värme till en äggröra.

    5. Knaperstek baconet och låt skivorna rinna av på en bit papper.

    6. Lägg brödskivan i botten, lägg på äggröra och bacon. Smula över fetaost och klicka på tomatyoghurten.