Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Granola med tahini och mörk choklad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

5 dl dl havregryn havregryn
1 dl dl solrosfrön solrosfrön
1,5 dl dl pumpafrön pumpafrö
1 dl dl kokos kokos
(flingor)
0,5 tsk tsk kardemumma kardemumma
0,25 tsk tsk salt salt
0,75 dl dl kokosolja kokosolja
3 msk msk honung honung
(flytande)
3 msk msk tahini tahini
1 dl dl fikon fikon
(torkade och finhackade)
0,75 dl dl mörk choklad mörk choklad
(hackad)

Granola med tahini och mörk choklad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(3)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175°C.

2. Blanda havregryn, solrosfrön, pumpakärnor, kokosflingor, kardemumma och salt i en bunke.

3. Smält kokosoljan, honung och tahini försiktigt i en kastrull på spisen. Ringla över gryn- och förblandningen och blanda väl.

4. Häll ut på en bakpappersklädd plåt och rosta i mitten av ugnen ca 20 min. Rör om ibland så att det inte bränner fast.

5. Låt granolan svalna. Tillsätt sedan fikon och choklad. Förvara i skafferiet i en burk med lock.

Etiketter

Frukost