Högsta kvalitet till bästa pris
Grekiskt lantbröd med mozzarella och kalkon

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 bröd bröd
250 g g mozzarella mozzarella
3 st st tomater tomat
4 msk msk färskost färskost
1 knippen knippe gräslök gräslök
1 msk msk kapris kapris
8 kalkon kalkon
olivolja olivolja
havssalt havssalt
svartpeppar svartpeppar
1 st st citroner citron
1 knippen knippe persilja persilja
1 knippen knippe basilika basilika

Grekiskt lantbröd med mozzarella och kalkon

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(10)

Gör så här:

1. Skär brödet och tomaterna i skivor. Bryt mozzarellan i bitar. Blanda färskoströra med finskuren gräslök och bred smörgåsarna med blandningen.

2. Fördela tomat och mozzarella över bröden.

3. Riv skalet av citronen och blanda med finhackad persilja och lite olivolja.

4. Forma kalkonskivorna fint över smörgåsarna och rippla citron- och persiljeoljan över kalkonen. Toppa med basilikablad, kapris, nymalen svartpeppar samt flingsalt.