
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 | bröd bröd | |
250 g g | mozzarella mozzarella | |
3 st st | tomater tomat | |
4 msk msk | färskost färskost | |
1 knippen knippe | gräslök gräslök | |
1 msk msk | kapris kapris | |
8 | kalkon kalkon | |
olivolja olivolja | ||
havssalt havssalt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
1 st st | citroner citron | |
1 knippen knippe | persilja persilja | |
1 knippen knippe | basilika basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrekiskt lantbröd med mozzarella och kalkon
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skär brödet och tomaterna i skivor. Bryt mozzarellan i bitar. Blanda färskoströra med finskuren gräslök och bred smörgåsarna med blandningen.
2. Fördela tomat och mozzarella över bröden.
3. Riv skalet av citronen och blanda med finhackad persilja och lite olivolja.
4. Forma kalkonskivorna fint över smörgåsarna och rippla citron- och persiljeoljan över kalkonen. Toppa med basilikablad, kapris, nymalen svartpeppar samt flingsalt.