
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | skinka skinka | |
3 msk msk | senap senap | |
3 msk msk | ströbröd ströbröd | |
1 st st | ägg ägg |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGriljering av skinka
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 220 grader.
2. Skär bort svålen på skinkan men behåll fettet.
3. Blanda senap, ströbröd och ägg. Bred ett ordentligt lager på skinkan. Strö över lite extra ströbröd.
4. Sätt skinkan i mitten av ugnen och låt griljera i cirka 15 minuter eller tills skinkan fått fin färg. Låt svalna innan servering.
Tips!
Sikta 1-2 msk potatismjöl över skinkan innan du penslar på griljeringen. Då hålls den bättre på plats.