Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Griljering av skinka

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 st st skinka skinka
3 msk msk senap senap
3 msk msk ströbröd ströbröd
1 st st ägg ägg

Griljering av skinka

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(8)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 220 grader.

2. Skär bort svålen på skinkan men behåll fettet.

3. Blanda senap, ströbröd och ägg. Bred ett ordentligt lager på skinkan. Strö över lite extra ströbröd.

4. Sätt skinkan i mitten av ugnen och låt griljera i cirka 15 minuter eller tills skinkan fått fin färg. Låt svalna innan servering.

Tips!

Sikta 1-2 msk potatismjöl över skinkan innan du penslar på griljeringen. Då hålls den bättre på plats.