
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | fläskkarré
fläskkarré (benfri, i skivor) |
Marinad
2 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
2 msk msk | honung
honung (flytande) | ||
4 msk msk | kinesisk soja kinesisk soja | ||
2 msk msk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | ||
2 | vitlöksklyftor
vitlöksklyfta (rivna) | ||
1 cm cm | ingefära ingefära | ||
1 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Potatissallad
800 g g | potatisar
potatis (kokt, fast) | ||
2 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
1 dl dl | majonnäs majonnäs | ||
1 dl dl | gräddfil gräddfil | ||
1 msk msk | dijonsenap dijonsenap | ||
1 msk msk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | ||
2 st st | lökar
lök (färska) | ||
2 | ägg
ägg (hårdkokta) | ||
1 knippen knippe | rädisor rädisa | ||
1 krukor kruka | persilja persilja | ||
pepparrot
pepparrot (färskriven) | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGrillad fläskkarré med potatissallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
- Blanda ihop samtliga ingredienser till marinaden. Lägg i köttet och blanda väl. Låt marinera minst 30 minuter.
- Skala och skiva ner potatisen och lägg ut på ett fat. Ringla på oljan och krydda med salt och peppar.
- Blanda ihop majonnäs, gräddfil, senap och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Ringla dressingen över potatisen.
- Skiva ner lök och rädisor, riv äggen grovt på rivjärn. Strö över lök, rädisor och ägg över potatisen.
- Strö på hackad persilja och rikligt med riven pepparrot.
- Grilla köttet på båda sidor tills det är genomstekt och servera till potatissalladen.