
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | fläskkarré
fläskkarré (benfri, i skivor) |
Marinad
2 msk msk | tomatpuré tomatpuré | |
2 msk msk | honung
honung (flytande) | |
4 msk msk | kinesisk soja kinesisk soja | |
2 msk msk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | |
2 | vitlöksklyftor
vitlöksklyfta (rivna) | |
1 cm cm | ingefära ingefära | |
1 msk msk | rapsolja rapsolja | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Potatissallad
800 g g | potatisar
potatis (kokt, fast) | |
2 msk msk | rapsolja rapsolja | |
1 dl dl | majonnäs majonnäs | |
1 dl dl | gräddfil gräddfil | |
1 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
1 msk msk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | |
2 st st | lökar
lök (färska) | |
2 | ägg
ägg (hårdkokta) | |
1 knippen knippe | rädisor rädisa | |
1 krukor kruka | persilja persilja | |
pepparrot
pepparrot (färskriven) | ||
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillad fläskkarré med potatissallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
- Blanda ihop samtliga ingredienser till marinaden. Lägg i köttet och blanda väl. Låt marinera minst 30 minuter.
- Skala och skiva ner potatisen och lägg ut på ett fat. Ringla på oljan och krydda med salt och peppar.
- Blanda ihop majonnäs, gräddfil, senap och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Ringla dressingen över potatisen.
- Skiva ner lök och rädisor, riv äggen grovt på rivjärn. Strö över lök, rädisor och ägg över potatisen.
- Strö på hackad persilja och rikligt med riven pepparrot.
- Grilla köttet på båda sidor tills det är genomstekt och servera till potatissalladen.