Högsta kvalitet till bästa pris
Grillad fläskkarré med potatissallad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

600 g g fläskkarré fläskkarré
(benfri, i skivor)

Marinad

2 msk msk tomatpuré tomatpuré
2 msk msk honung honung
(flytande)
4 msk msk kinesisk soja kinesisk soja
2 msk msk vitvinsvinäger vitvinsvinäger
2 vitlöksklyftor vitlöksklyfta
(rivna)
1 cm cm ingefära ingefära
1 msk msk rapsolja rapsolja
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Potatissallad

800 g g potatisar potatis
(kokt, fast)
2 msk msk rapsolja rapsolja
1 dl dl majonnäs majonnäs
1 dl dl gräddfil gräddfil
1 msk msk dijonsenap dijonsenap
1 msk msk vitvinsvinäger vitvinsvinäger
2 st st lökar lök
(färska)
2 ägg ägg
(hårdkokta)
1 knippen knippe rädisor rädisa
1 krukor kruka persilja persilja
pepparrot pepparrot
(färskriven)
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Grillad fläskkarré med potatissallad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:20 h
(9)

  1. Blanda ihop samtliga ingredienser till marinaden. Lägg i köttet och blanda väl. Låt marinera minst 30 minuter.
  2. Skala och skiva ner potatisen och lägg ut på ett fat. Ringla på oljan och krydda med salt och peppar.
  3. Blanda ihop majonnäs, gräddfil, senap och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Ringla dressingen över potatisen.
  4. Skiva ner lök och rädisor,  riv äggen grovt på rivjärn. Strö över lök, rädisor och ägg över potatisen.
  5. Strö på hackad persilja och rikligt med riven pepparrot.
  6. Grilla köttet på båda sidor tills det är genomstekt och servera till potatissalladen.