Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Grillad romansallad med tryffelmajonnäs och valnötter

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 huvud huvud romansallad romansallad
100 g g valnötter valnöt
50 g g rostad lök rostad lök
1 äggulor äggula
2 dl dl rapsolja rapsolja
0,5 msk msk dijonsenap dijonsenap
1 msk msk tryffelolja tryffelolja
salt salt
svartpeppar svartpeppar
1 dl dl krutonger krutong

Grillad romansallad med tryffelmajonnäs och valnötter

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(10)

Gör så här:

1. Dela romansalladen på hälften, men spara roten så att bladen håller ihop. Lägg dem med snittytan på grillen tills de fått fina svarta ränder.

2. Gör en tryffelmajonnäs genom att först vispa ihop äggula och senap, och sedan droppvis tillsätta raps- och tryffelolja. Smaka av med salt och svartpeppar.

3. Hacka valnötter och krutonger grovt och blanda med rostad lök till en crust.

Servera den grillade salladen toppad med crusten och en rejäl klick tryffelmajonnäs. Ringla lite olivolja över.