
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 huvud huvud | romansallad romansallad | |
100 g g | valnötter valnöt | |
50 g g | rostad lök rostad lök | |
1 | äggulor äggula | |
2 dl dl | rapsolja rapsolja | |
0,5 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
1 msk msk | tryffelolja tryffelolja | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
1 dl dl | krutonger krutong |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillad romansallad med tryffelmajonnäs och valnötter
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Dela romansalladen på hälften, men spara roten så att bladen håller ihop. Lägg dem med snittytan på grillen tills de fått fina svarta ränder.
2. Gör en tryffelmajonnäs genom att först vispa ihop äggula och senap, och sedan droppvis tillsätta raps- och tryffelolja. Smaka av med salt och svartpeppar.
3. Hacka valnötter och krutonger grovt och blanda med rostad lök till en crust.
Servera den grillade salladen toppad med crusten och en rejäl klick tryffelmajonnäs. Ringla lite olivolja över.