Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Grillad skinkrulle med knaprig bacon, örtsås , broccoli och knipprödbetor

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Skinkrulle

500 g g skinka skinka
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Knipprödbetor

1 knippen knippe rödbetor rödbeta
1 huvud huvud broccoli broccoli
0,5 knippen knippe persilja persilja
olivolja olivolja

Örtsås

1 dl dl kalvfond kalvfond
(eller en halv buljongtärning kalv)
5 dl dl vatten vatten
1 st st gula lökar gul lök
1 vitlök vitlök
1 msk msk dijonsenap dijonsenap
2 dl dl grädde grädde
0,5 knippen knippe basilika basilika

Bacon

4 bacon bacon

Grillad skinkrulle med knaprig bacon, örtsås , broccoli och knipprödbetor

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(5)

Gör så här:

1. Grilla skinkrullen på låg värme och baka till 68 °C i innertempratur.

2. Koka rödbetorna i vatten och rikligt med salt tills de är mjuka rakt igenom. Spola under kallt vatten och dra försiktigt av skalet samt dela i mindre bitar.

3. Hacka och fräs löken och vitlöken lätt i en kastrull. Slå på kalvfond, vatten, grädde och stjälkarna från örterna. Låt koka på svag värme tills 3 dl återstår.

4. Sila såsen, hacka i örterna och vispa ner i senapen.

5. Dela bacon i mindre bitar och knaperstek på svag värme.

6. Skär broccolin i bitar och koka 2-3 min i saltat vatten.

Servering:

Skär skinkrullen i ca 1 cm tjocka skivor och häll över senapssåsen. Strössla över bacon.

Blanda och värm försiktigt rödbetorna med broccolin och strimlad persilja samt olivolja.