Högsta kvalitet till bästa pris
Grillad skinkrulle med knaprig bacon, örtsås , broccoli och knipprödbetor

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Skinkrulle

500 g g skinka skinka
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Knipprödbetor

1 knippen knippe rödbetor rödbeta
1 huvud huvud broccoli broccoli
0,5 knippen knippe persilja persilja
olivolja olivolja

Örtsås

1 dl dl kalvfond kalvfond
(eller en halv buljongtärning kalv)
5 dl dl vatten vatten
1 st st gula lökar gul lök
1 vitlök vitlök
1 msk msk dijonsenap dijonsenap
2 dl dl grädde grädde
0,5 knippen knippe basilika basilika

Bacon

4 bacon bacon

Grillad skinkrulle med knaprig bacon, örtsås, broccoli och knipprödbetor

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(5)

Gör så här:

1. Grilla skinkrullen på låg värme och baka till 68 °C i innertempratur.

2. Koka rödbetorna i vatten och rikligt med salt tills de är mjuka rakt igenom. Spola under kallt vatten och dra försiktigt av skalet samt dela i mindre bitar.

3. Hacka och fräs löken och vitlöken lätt i en kastrull. Slå på kalvfond, vatten, grädde och stjälkarna från örterna. Låt koka på svag värme tills 3 dl återstår.

4. Sila såsen, hacka i örterna och vispa ner i senapen.

5. Dela bacon i mindre bitar och knaperstek på svag värme.

6. Skär broccolin i bitar och koka 2-3 min i saltat vatten.

Servering:

Skär skinkrullen i ca 1 cm tjocka skivor och häll över senapssåsen. Strössla över bacon.

Blanda och värm försiktigt rödbetorna med broccolin och strimlad persilja samt olivolja.