Grillade kycklingben med potatissallad
Ingredienser
4
personer
-
- 900 g kycklingben
- 1 kg potatis
- 6 dl gräddfil
- 3 msk dijonsenap
- 1 dl kapris
- 1 knippe gräslök
- 1 dl persilja
- 2 stjälkar selleri
- salt
- svartpeppar
- 1 st citron
Förberedelse
1.Låt gräddfilen rinna av i ett kaffefilter eller hushållspapper över natten.
2. Koka potatisen och dela i kvartar. Strimla salladslöken och stjälksellerin. Hacka örterna och blanda ner i den avrunna gräddfilen. Tillsätt dijon samt kapris, salt och peppar. Blanda ihop alla ingredienserna till en krämig potatissallad. Toppa även med lite av örthacket och citronrasp.
3. Grilla kycklingbenen ca 3 minuter på varje sida eller tills vätskan är klar och genomskinlig. Servera till potatissalladen.