
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
900 g g | kycklingben kycklingben | ||
1 kg kg | potatisar potatis | ||
6 dl dl | gräddfil gräddfil | ||
3 msk msk | dijonsenap dijonsenap | ||
1 dl dl | kapris kapris | ||
1 knippen knippe | gräslök gräslök | ||
1 dl dl | persilja persilja | ||
2 stjälkar stjälk | selleri selleri | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
1 st st | citroner citron |
Grillade kycklingben med potatissallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:40
min
(5)
Förberedelsetid: 8:00
Gör så här:
1.Låt gräddfilen rinna av i ett kaffefilter eller hushållspapper över natten.
2. Koka potatisen och dela i kvartar. Strimla salladslöken och stjälksellerin. Hacka örterna och blanda ner i den avrunna gräddfilen. Tillsätt dijon samt kapris, salt och peppar. Blanda ihop alla ingredienserna till en krämig potatissallad. Toppa även med lite av örthacket och citronrasp.
3. Grilla kycklingbenen ca 3 minuter på varje sida eller tills vätskan är klar och genomskinlig. Servera till potatissalladen.