
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
900 g g | kycklingben kycklingben | ||
1 kg kg | potatisar potatis | ||
6 dl dl | gräddfil gräddfil | ||
3 msk msk | dijonsenap dijonsenap | ||
1 dl dl | kapris kapris | ||
1 knippen knippe | gräslök gräslök | ||
1 dl dl | persilja persilja | ||
2 stjälkar stjälk | selleri selleri | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
1 st st | citroner citron |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGrillade kycklingben med potatissallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1.Låt gräddfilen rinna av i ett kaffefilter eller hushållspapper över natten.
2. Koka potatisen och dela i kvartar. Strimla salladslöken och stjälksellerin. Hacka örterna och blanda ner i den avrunna gräddfilen. Tillsätt dijon samt kapris, salt och peppar. Blanda ihop alla ingredienserna till en krämig potatissallad. Toppa även med lite av örthacket och citronrasp.
3. Grilla kycklingbenen ca 3 minuter på varje sida eller tills vätskan är klar och genomskinlig. Servera till potatissalladen.