
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
900 g g | kycklingben kycklingben | |
1 kg kg | potatisar potatis | |
6 dl dl | gräddfil gräddfil | |
3 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
1 dl dl | kapris kapris | |
1 knippen knippe | gräslök gräslök | |
1 dl dl | persilja persilja | |
2 stjälkar stjälk | selleri selleri | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
1 st st | citroner citron |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillade kycklingben med potatissallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1.Låt gräddfilen rinna av i ett kaffefilter eller hushållspapper över natten.
2. Koka potatisen och dela i kvartar. Strimla salladslöken och stjälksellerin. Hacka örterna och blanda ner i den avrunna gräddfilen. Tillsätt dijon samt kapris, salt och peppar. Blanda ihop alla ingredienserna till en krämig potatissallad. Toppa även med lite av örthacket och citronrasp.
3. Grilla kycklingbenen ca 3 minuter på varje sida eller tills vätskan är klar och genomskinlig. Servera till potatissalladen.