Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Grillade kycklingben med potatissallad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

900 g g kycklingben kycklingben
1 kg kg potatisar potatis
6 dl dl gräddfil gräddfil
3 msk msk dijonsenap dijonsenap
1 dl dl kapris kapris
1 knippen knippe gräslök gräslök
1 dl dl persilja persilja
2 stjälkar stjälk selleri selleri
salt salt
svartpeppar svartpeppar
1 st st citroner citron

Grillade kycklingben med potatissallad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

8:40 h
(7)

Gör så här:

1.Låt gräddfilen rinna av i ett kaffefilter eller hushållspapper över natten.

2. Koka potatisen och dela i kvartar. Strimla salladslöken och stjälksellerin. Hacka örterna och blanda ner i den avrunna gräddfilen. Tillsätt dijon samt kapris, salt och peppar. Blanda ihop alla ingredienserna till en krämig potatissallad. Toppa även med lite av örthacket och citronrasp.

3. Grilla kycklingbenen ca 3 minuter på varje sida eller tills vätskan är klar och genomskinlig. Servera till potatissalladen.