Högsta kvalitet till bästa pris
Grillade kycklingbröst i pitabröd med curryremoulad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 st st kycklingfiléer kycklingfilé
1 gula lökar gul lök
smör smör
1 msk msk curry curry
2 dl dl crème fraiche crème fraiche
1 äpplen äpple
1 dl dl gurkor gurka
1 påsar påse blandsallad blandsallad
4 st st pitabröd pitabröd
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Grillade kycklingbröst i pitabröd med curryremoulad, saltgurka och äpple

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:15 h
(15)

Gör såhär:

1. Finhacka löken och fräs i smör i ca 3 min. Blanda i curry och fräs ytterligare 5 min. Låt svalna och rör sedan ner crème fraiche.

2. Skölj och grovhacka saltgurka och äpple. Blanda med resten och smaka av med salt och peppar.

3. Värm pitabröden på grillen. Skölj och strimla salladen.

4. Grilla kycklingfiléerna och skär i bitar. Lägg lite sallad i varje bröd, klicka i lite remoulad och lägg sedan i grillade kycklingbitar. Avsluta med att klicka på resten av remouladen.