
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | kycklingfiléer kycklingfilé | ||
1 | gula lökar gul lök | ||
smör smör | |||
1 msk msk | curry curry | ||
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
1 | äpplen äpple | ||
1 dl dl | gurkor gurka | ||
1 påsar påse | blandsallad blandsallad | ||
4 st st | pitabröd pitabröd | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGrillade kycklingbröst i pitabröd med curryremoulad, saltgurka och äpple
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör såhär:
1. Finhacka löken och fräs i smör i ca 3 min. Blanda i curry och fräs ytterligare 5 min. Låt svalna och rör sedan ner crème fraiche.
2. Skölj och grovhacka saltgurka och äpple. Blanda med resten och smaka av med salt och peppar.
3. Värm pitabröden på grillen. Skölj och strimla salladen.
4. Grilla kycklingfiléerna och skär i bitar. Lägg lite sallad i varje bröd, klicka i lite remoulad och lägg sedan i grillade kycklingbitar. Avsluta med att klicka på resten av remouladen.