Grillade kycklingbröst i pitabröd med curryremoulad, saltgurka och äpple
Ingredienser
4
personer
-
- 4 st kycklingfiléer
- 1 gul lök
- smör
- 1 msk curry
- 2 dl crème fraiche
- 1 äpple
- 1 dl gurka
- 1 påse blandsallad
- 4 st pitabröd
- salt
- svartpeppar
Förberedelse
1. Finhacka löken och fräs i smör i ca 3 min. Blanda i curry och fräs ytterligare 5 min. Låt svalna och rör sedan ner crème fraiche.
2. Skölj och grovhacka saltgurka och äpple. Blanda med resten och smaka av med salt och peppar.
3. Värm pitabröden på grillen. Skölj och strimla salladen.
4. Grilla kycklingfiléerna och skär i bitar. Lägg lite sallad i varje bröd, klicka i lite remoulad och lägg sedan i grillade kycklingbitar. Avsluta med att klicka på resten av remouladen.