
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Spareribs
1,4 kg kg | revbensspjäll revbensspjäll | ||
2 dl dl | socker socker | ||
2 dl dl | japansk soja japansk soja | ||
1 dl dl | ketchup ketchup | ||
1 dl dl | chilisås chilisås | ||
2 dl dl | honung honung | ||
6 st st | vitlök vitlök |
Melonsallad
500 g g | meloner
melon (valfri) | ||
0,5 st st | rödlökar rödlök | ||
0,5 st st | blomkål blomkål | ||
5 stjälkar stjälk | persilja persilja | ||
2 msk msk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | ||
6 msk msk | olivolja olivolja | ||
svartpeppar svartpeppar |
Bluecheesedressing
200 g g | blåmögelost blåmögelost | ||
2 dl dl | gräddfil gräddfil | ||
0,5 tsk tsk | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGrillade spareribs med bluecheese-dressing och melonsallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Spareribs
Blanda alla ingredienser till glazen. Grilla ribsen i 4-5 minuter på medelvärme på båda sidor. Pensla köttet med glazen och grilla ytterligare 3-4 minuter. Låt sedan vila i folie 10 minuter.
Bluecheesedressing
Mixa samman blåmögelost, gräddfil och salt.
Melonsallad
Dela blomkålen i mindre buketter och stek försiktigt i lite olja tills de är gyllenbruna. Skär melonen i cirka 1 cm stora kuber och skiva löken tunt. Blanda olja, vinäger och honung till en vinägrett. Smaka av med salt och peppar. Blanda allt och toppa med grovhackad persilja.