Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Grillade spareribs med bluecheese-dressing och melonsallad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Spareribs

1,4 kg kg revbensspjäll revbensspjäll
2 dl dl socker socker
2 dl dl japansk soja japansk soja
1 dl dl ketchup ketchup
1 dl dl chilisås chilisås
2 dl dl honung honung
6 st st vitlök vitlök

Melonsallad

500 g g meloner melon
(valfri)
0,5 st st rödlökar rödlök
0,5 st st blomkål blomkål
5 stjälkar stjälk persilja persilja
2 msk msk vitvinsvinäger vitvinsvinäger
6 msk msk olivolja olivolja
svartpeppar svartpeppar

Bluecheesedressing

200 g g blåmögelost blåmögelost
2 dl dl gräddfil gräddfil
0,5 tsk tsk salt salt

Grillade spareribs med bluecheese-dressing och melonsallad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(5)

Gör så här:

Spareribs

Blanda alla ingredienser till glazen. Grilla ribsen i 4-5 minuter på medelvärme på båda sidor. Pensla köttet med glazen och grilla ytterligare 3-4 minuter. Låt sedan vila i folie 10 minuter.

Bluecheesedressing

Mixa samman blåmögelost, gräddfil och salt.

Melonsallad

Dela blomkålen i mindre buketter och stek försiktigt i lite olja tills de är gyllenbruna. Skär melonen i cirka 1 cm stora kuber och skiva löken tunt. Blanda olja, vinäger och honung till en vinägrett. Smaka av med salt och peppar. Blanda allt och toppa med grovhackad persilja.