Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Grillat lantbröd

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

8 st st nürnbergerkorvar nürnbergerkorv
0,25 huvud huvud vitkål vitkål
2 dl dl grädde grädde
1 dl dl kycklingfond kycklingfond
2 st st äpplen äpple
1 st st gula lökar gul lök
0,5 knippen knippe persilja persilja
1 st st vitlök vitlök
0,5 grönsallad grönsallad
2 msk msk dijonsenap dijonsenap
4 msk msk rostad lök rostad lök
olja olja
bröd bröd
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Grillat lantbröd med tysk korv, stuvad kål och fransk senap

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(2)

Gör så här:

1. Strimla kålen, löken och vitlöken. Stek med lite olja på medelvärme tills kålen börjar ta färg.

2. Slå på kycklingbuljongen och grädden, låt koka ihop tills hälften återstår.

3. Tillsätt äpplena strimlade och hacka persiljan. Låt stå på låg värme.

4. Stek korven och grilla brödet.

5. Stryk sedan på senapen på brödet, skölj salladen och lägg på tillsammans med kålen och korven samt strössla över den rostade löken.