
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
8 st st | nürnbergerkorvar nürnbergerkorv | |
0,25 huvud huvud | vitkål vitkål | |
2 dl dl | grädde grädde | |
1 dl dl | kycklingfond kycklingfond | |
2 st st | äpplen äpple | |
1 st st | gula lökar gul lök | |
0,5 knippen knippe | persilja persilja | |
1 st st | vitlök vitlök | |
0,5 | grönsallad grönsallad | |
2 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
4 msk msk | rostad lök rostad lök | |
olja olja | ||
bröd bröd | ||
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillat lantbröd med tysk korv, stuvad kål och fransk senap
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Strimla kålen, löken och vitlöken. Stek med lite olja på medelvärme tills kålen börjar ta färg.
2. Slå på kycklingbuljongen och grädden, låt koka ihop tills hälften återstår.
3. Tillsätt äpplena strimlade och hacka persiljan. Låt stå på låg värme.
4. Stek korven och grilla brödet.
5. Stryk sedan på senapen på brödet, skölj salladen och lägg på tillsammans med kålen och korven samt strössla över den rostade löken.