Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Grillkarré med getostkräm, marinerad zucchinisallad och bakad potatis

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Bakad potatis

600 g g potatisar potatis
citroner citron
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Getostkräm

150 g g getost getost
1,5 dl dl crème fraiche crème fraiche
2 tsk tsk honung honung
700 g g Karré Karré

Zucchinisallad

500 g g zucchini zucchini
1 st st citroner citron
1 tsk tsk dijonsenap dijonsenap
1 knippen knippe persilja persilja
4 msk msk olivolja olivolja

Grillkarré med getostkräm, marinerad zucchinisallad och bakad potatis

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

60 min
(7)

Gör så här:

1. Riv skalet från citronen, gnid in potatisen med skalet och övriga ingredienser.

2. Slå in styckvis i aluminiumfolie och lägg direkt på grillkolen eller gallret. Baka tills de är mjuka hela vägen igenom, tar ca 30 min.

3. Dela citronen och grilla på snittytan tills den får rejält med färg, mörkbrun. Pressa ur citronjuicen, blanda med senapen, oljan och hackad persilja.

4. Hyvla zucchinin med en osthyvel och blanda med vinägretten och ställ åt sidan.

5. Mixa eller vispa ihop getost, crème fraiche och honung till en slät kräm.

6. Grilla karrén hårt på grillen, ca 6-7 min på varje sida. Placera dem därefter på en svalare del av grillen i 4-5 min.

Servering:

1. Ta ut potatisen ur folien, snitta ett kors i dem och pressa till så de öppnar sig, fördela krämen i varje.

2. Gör en boll av zucchinin och servera med karrén.

Recept av: David Enmark