
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | grillkorvar grillkorv | ||
1 st st | blomkål blomkål | ||
50 g g | smör smör | ||
2 dl dl | grädde grädde | ||
2 dl dl | parmesan
parmesan ((riven)) | ||
2 dl dl | mandlar mandel | ||
1 dl dl | rostad lök rostad lök | ||
700 g g | potatisar potatis | ||
olja
olja ((till stekning)) | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Grillkorv med stuvad blomkål, rostad mandel och lök samt pressad potatis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:40
min
(9)
Gör så här:
1. Dela blomkålen i mindre buketter och stek gyllenbruna i smör tillsammans med mandel. Slå på grädde och låt koka i några minuter. Tillsätt riven parmesan och smaka av med salt och peppar.
2. Skala och koka potatisen i rikligt saltat vatten. Pressa före servering.
3. Stek korven. Lägg upp allt på tallrik och strössla med rostad lök.