
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | grillkorvar grillkorv | ||
1 st st | blomkål blomkål | ||
50 g g | smör smör | ||
2 dl dl | grädde grädde | ||
2 dl dl | parmesan
parmesan (riven) | ||
2 dl dl | mandlar mandel | ||
1 dl dl | rostad lök rostad lök | ||
700 g g | potatisar potatis | ||
olja
olja (till stekning) | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGrillkorv med stuvad blomkål, rostad mandel och lök samt pressad potatis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Dela blomkålen i mindre buketter och stek gyllenbruna i smör tillsammans med mandel. Slå på grädde och låt koka i några minuter. Tillsätt riven parmesan och smaka av med salt och peppar.
2. Skala och koka potatisen i rikligt saltat vatten. Pressa före servering.
3. Stek korven. Lägg upp allt på tallrik och strössla med rostad lök.