Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Grillkorv

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 st st grillkorvar grillkorv
1 st st blomkål blomkål
50 g g smör smör
2 dl dl grädde grädde
2 dl dl parmesan parmesan
(riven)
2 dl dl mandlar mandel
1 dl dl rostad lök rostad lök
700 g g potatisar potatis
olja olja
(till stekning)
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Grillkorv med stuvad blomkål, rostad mandel och lök samt pressad potatis

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(19)

Gör så här:

1. Dela blomkålen i mindre buketter och stek gyllenbruna i smör tillsammans med mandel. Slå på grädde och låt koka i några minuter. Tillsätt riven parmesan och smaka av med salt och peppar.

2. Skala och koka potatisen i rikligt saltat vatten. Pressa före servering.

3. Stek korven. Lägg upp allt på tallrik och strössla med rostad lök.