Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Grönkålspizza med getost

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 smördeg smördeg
1 dl dl crème fraiche crème fraiche
salt salt
svartpeppar svartpeppar
100 g g grönkål grönkål
0,5 dl dl pinjenötter pinjenötter

Grönkålspizza med getost

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(10)

Gör så här:

1. Rulla ut smördegen och lägg den på en plåt. Bred ut ett tunt lager creme fraiche, salt och peppra. Baka på 200 grader i mitten av ugnen i 10 minuter.

2. Skölj grönkålen, tag bort mittstjälken och riv i mindre bitar och lägg på pizzan. Dela sedan getosten och lägg på pizzan.

3. Baka i 10 minuter till tills den fått fin färg. Ta ut och strö på pinjenötter. Servera.