
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | smördeg smördeg | ||
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
100 g g | grönkål grönkål | ||
0,5 dl dl | pinjenötter pinjenötter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGrönkålspizza med getost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Rulla ut smördegen och lägg den på en plåt. Bred ut ett tunt lager creme fraiche, salt och peppra. Baka på 200 grader i mitten av ugnen i 10 minuter.
2. Skölj grönkålen, tag bort mittstjälken och riv i mindre bitar och lägg på pizzan. Dela sedan getosten och lägg på pizzan.
3. Baka i 10 minuter till tills den fått fin färg. Ta ut och strö på pinjenötter. Servera.