
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | smördeg smördeg | |
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
100 g g | grönkål grönkål | |
0,5 dl dl | pinjenötter pinjenötter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrönkålspizza med getost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Rulla ut smördegen och lägg den på en plåt. Bred ut ett tunt lager creme fraiche, salt och peppra. Baka på 200 grader i mitten av ugnen i 10 minuter.
2. Skölj grönkålen, tag bort mittstjälken och riv i mindre bitar och lägg på pizzan. Dela sedan getosten och lägg på pizzan.
3. Baka i 10 minuter till tills den fått fin färg. Ta ut och strö på pinjenötter. Servera.