
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Pajdeg
175 g g | smör smör | ||
3 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
1 dl dl | socker socker | ||
1 krm krm | salt salt | ||
1 tsk tsk | bakpulver bakpulver |
Fyllning
3 dl dl | blåbär blåbär | ||
1 tsk tsk | potatismjöl potatismjöl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHärlig blåbärspaj
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 °C.
2. Tina blåbären och blanda med potatismjölet. Tillsätt socker ifall du vill ha en sötare paj.
3. Smält smöret i en kastrull och blanda sedan i de torra ingredienserna och rör om.
4. Häll upp degen i en pajform och tryck ut den mot kanterna.
5. Häll bärblandningen mitt på pajdegen och platta ut lite mot kanterna. Grädda pajen i ca 15-20 minuter.
Tips: Servera gärna med vaniljsås eller vaniljglass