
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Pajdeg
175 g g | smör smör | |
3 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
1 dl dl | socker socker | |
1 krm krm | salt salt | |
1 tsk tsk | bakpulver bakpulver |
Fyllning
3 dl dl | blåbär blåbär | |
1 tsk tsk | potatismjöl potatismjöl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHärlig blåbärspaj
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 °C.
2. Tina blåbären och blanda med potatismjölet. Tillsätt socker ifall du vill ha en sötare paj.
3. Smält smöret i en kastrull och blanda sedan i de torra ingredienserna och rör om.
4. Häll upp degen i en pajform och tryck ut den mot kanterna.
5. Häll bärblandningen mitt på pajdegen och platta ut lite mot kanterna. Grädda pajen i ca 15-20 minuter.
Tips: Servera gärna med vaniljsås eller vaniljglass