
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
200 g g | smör smör | |
1 dl dl | socker socker | |
1 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | |
1 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
4,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl |
Fyllning
0,5 dl dl | hallonsylt hallonsylt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHallongrottor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175°C (varmluft 150°C).
2. Rör smör och socker smidigt.
3. Blanda vaniljsocker, bakpulver och mjöl.
4. Rör ner det i smeten.
5. Arbeta samman till en deg.
6. Forma degen till en rulle, ca 20 cm lång.
7. Skär i 20 bitar.
8. Rulla dem till kulor och lägg i små pappersformar för kakor. Tryck en fördjupning i varje degkula med mjölat finger. Lägg lite hallonsylt, 1/2-1 tsk, i varje grop.
9. Grädda i 175°C ca 18 minuter.