
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
200 g g | smör smör | ||
1 dl dl | socker socker | ||
1 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | ||
1 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
4,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl |
Fyllning
0,5 dl dl | hallonsylt hallonsylt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHallongrottor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175°C (varmluft 150°C).
2. Rör smör och socker smidigt.
3. Blanda vaniljsocker, bakpulver och mjöl.
4. Rör ner det i smeten.
5. Arbeta samman till en deg.
6. Forma degen till en rulle, ca 20 cm lång.
7. Skär i 20 bitar.
8. Rulla dem till kulor och lägg i små pappersformar för kakor. Tryck en fördjupning i varje degkula med mjölat finger. Lägg lite hallonsylt, 1/2-1 tsk, i varje grop.
9. Grädda i 175°C ca 18 minuter.