Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Hallonsorbet med vaniljpudding

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 paket paket hallonsorbet hallonsorbet
2 bägare bägare vaniljpudding vaniljpudding
1 st st sockerkakor sockerkaka
(liten)
2 msk msk smör smör
1 saffran saffran
1 tsk tsk socker socker
100 g g björnbär björnbär
0,5 dl dl socker socker
(eventuellt)
1 knippen knippe citronmeliss citronmeliss
200 g g vit choklad vit choklad

Hallonsorbet med vaniljpudding, saffransbrynt sockerkaka, björnbär och citronmeliss

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(6)

Gör så här:

1. Mortla saffran och socker. Smält smöret i en stekpanna tillsammans med saffranssockret. Bryt sockerkakan i grova bitar och bryn i saffranssmöret.

2. Rör vaniljpuddingen till en slät creme och fördela i en cirkel i mitten av fyra djupa tallrikar.

3. Ta upp sockerkaksbitarna ur pannan och lägg upp tillsammans med vaniljpudding och hallonsorbet.

4. Tina de frysta björnbären, låt rinna av och blanda eventuellt med lite socker. Placera dem i tallrikarna tillsammans med blad av citronmeliss. Riv över vit choklad före servering.