
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 paket paket | hallonsorbet hallonsorbet | |
2 bägare bägare | vaniljpudding vaniljpudding | |
1 st st | sockerkakor
sockerkaka (liten) | |
2 msk msk | smör smör | |
1 | saffran saffran | |
1 tsk tsk | socker socker | |
100 g g | björnbär björnbär | |
0,5 dl dl | socker
socker (eventuellt) | |
1 knippen knippe | citronmeliss citronmeliss | |
200 g g | vit choklad vit choklad |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHallonsorbet med vaniljpudding, saffransbrynt sockerkaka, björnbär och citronmeliss
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Mortla saffran och socker. Smält smöret i en stekpanna tillsammans med saffranssockret. Bryt sockerkakan i grova bitar och bryn i saffranssmöret.
2. Rör vaniljpuddingen till en slät creme och fördela i en cirkel i mitten av fyra djupa tallrikar.
3. Ta upp sockerkaksbitarna ur pannan och lägg upp tillsammans med vaniljpudding och hallonsorbet.
4. Tina de frysta björnbären, låt rinna av och blanda eventuellt med lite socker. Placera dem i tallrikarna tillsammans med blad av citronmeliss. Riv över vit choklad före servering.