
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Chokladglasyr
100 g g | mörk choklad mörk choklad | |
1 dl dl | grädde grädde | |
50 g g | vit choklad vit choklad |
Kladdkaka
125 g g | smör smör | |
3 dl dl | socker socker | |
1,5 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | |
4 msk msk | kakao kakao | |
0,5 tsk tsk | havssalt havssalt | |
1,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
2 st st | ägg ägg |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHalloween-kladdkaka
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Baka eller köp en färdig kladdkaka.
2. Finhacka 100 g mörk choklad och lägg i en bunke.
3. Koka upp grädden och häll den över chokladen.
4. Rör om till en slät kräm och låt svalna i rumstemperatur tills den tjocknat något men fortfarande är lite rinnande.
5. Smält den vita chokladen och häll ner i hörnet på en plastpåse.
6. Bred ut chokladglasyren på kladdkakan och klipp ett litet hål i plastpåsen med vit choklad.
7. Gör en rund spiral med vit choklad från mitten och ut i den mörka glasyren på kladdkakan.
8. Ta en tandpetare och dra sträck från mitten och ut. Låt stelna i kylskåp.