Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Halloween-kladdkaka

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Chokladglasyr

100 g g mörk choklad mörk choklad
1 dl dl grädde grädde
50 g g vit choklad vit choklad

Kladdkaka

125 g g smör smör
3 dl dl socker socker
1,5 tsk tsk vaniljsocker vaniljsocker
4 msk msk kakao kakao
0,5 tsk tsk havssalt havssalt
1,5 dl dl vetemjöl vetemjöl
2 st st ägg ägg

Halloween-kladdkaka

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(23)

Gör så här:

1. Baka eller köp en färdig kladdkaka.

2. Finhacka 100 g mörk choklad och lägg i en bunke.

3. Koka upp grädden och häll den över chokladen.

4. Rör om till en slät kräm och låt svalna i rumstemperatur tills den tjocknat något men fortfarande är lite rinnande.

5. Smält den vita chokladen och häll ner i hörnet på en plastpåse.

6. Bred ut chokladglasyren på kladdkakan och klipp ett litet hål i plastpåsen med vit choklad.

7. Gör en rund spiral med vit choklad från mitten och ut i den mörka glasyren på kladdkakan.

8. Ta en tandpetare och dra sträck från mitten och ut. Låt stelna i kylskåp.