
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | butternutpumpa butternutpumpa | ||
2 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
1 msk msk | citroner citron | ||
2 msk msk | citronsaft
citronsaft (färskpressad) | ||
1 tsk tsk | chiliflakes chiliflakes | ||
1 tsk tsk | kanel kanel | ||
1 tsk tsk | timjan timjan | ||
0,5 tsk tsk | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHasselbackspumpa med chili och kanel
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Skölj pumpan väl. Halvera den på längden. Skär den i tunna skivor, ca ½ cm, men inte helt igenom.
3. Lägg halvorna på en bakpappersklädd plåt. Pensla halvorna med olja, citronsaft och citronskal. Krydda med chili, kanel, timjan och salt. Rosta halvorna i ugnen ca 25 min.
4. Servera som tillbehör till lamm, fågel eller kött. Eller ät som de är med en god sallad och din favoritröra.