
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | butternutpumpa butternutpumpa | |
2 msk msk | rapsolja rapsolja | |
1 msk msk | citroner citron | |
2 msk msk | citronsaft
citronsaft (färskpressad) | |
1 tsk tsk | chiliflakes chiliflakes | |
1 tsk tsk | kanel kanel | |
1 tsk tsk | timjan timjan | |
0,5 tsk tsk | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHasselbackspumpa med chili och kanel
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Skölj pumpan väl. Halvera den på längden. Skär den i tunna skivor, ca ½ cm, men inte helt igenom.
3. Lägg halvorna på en bakpappersklädd plåt. Pensla halvorna med olja, citronsaft och citronskal. Krydda med chili, kanel, timjan och salt. Rosta halvorna i ugnen ca 25 min.
4. Servera som tillbehör till lamm, fågel eller kött. Eller ät som de är med en god sallad och din favoritröra.