Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Havreflarn

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

75 g g smör smör
1 dl dl havregryn havregryn
1 dl dl vetemjöl vetemjöl
1 dl dl socker socker
2 msk msk grädde grädde
(eller mjölk)
2 msk msk ljus sirap ljus sirap
0,25 tsk tsk bakpulver bakpulver

Havreflarn

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(12)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200°C (varmluft 175°C).

2. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt de övriga ingredienserna och rör till en smidig smet. Klicka ut smeten på bakplåtspapper. Grädda ca 5 minuter.

3. Låt flarnen svalna lite, lossa och böj dem eventuellt över något runt.

Tips! Baka som stor kaka och bryt loss bitar.