
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
75 g g | smör smör | ||
1 dl dl | havregryn havregryn | ||
1 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
1 dl dl | socker socker | ||
2 msk msk | grädde
grädde (eller mjölk) | ||
2 msk msk | ljus sirap ljus sirap | ||
0,25 tsk tsk | bakpulver bakpulver |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHavreflarn
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C (varmluft 175°C).
2. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt de övriga ingredienserna och rör till en smidig smet. Klicka ut smeten på bakplåtspapper. Grädda ca 5 minuter.
3. Låt flarnen svalna lite, lossa och böj dem eventuellt över något runt.
Tips! Baka som stor kaka och bryt loss bitar.