
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
75 g g | smör smör | |
1 dl dl | havregryn havregryn | |
1 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
1 dl dl | socker socker | |
2 msk msk | grädde
grädde (eller mjölk) | |
2 msk msk | ljus sirap ljus sirap | |
0,25 tsk tsk | bakpulver bakpulver |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHavreflarn
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C (varmluft 175°C).
2. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt de övriga ingredienserna och rör till en smidig smet. Klicka ut smeten på bakplåtspapper. Grädda ca 5 minuter.
3. Låt flarnen svalna lite, lossa och böj dem eventuellt över något runt.
Tips! Baka som stor kaka och bryt loss bitar.