Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Helgrillad svensk kyckling med krämig pesto

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 kyckling kyckling
1 citroner citron
salt salt
svartpeppar svartpeppar
2 msk msk olivolja olivolja
2 huvud huvud broccoli broccoli
1 askar ask ruccola ruccola
100 g g parmesan parmesan
2 dl dl crème fraiche crème fraiche
1 burkar burk grön pesto grön pesto
(150 g)

Helgrillad svensk kyckling med krämig pesto

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(8)

Gör såhär:

1. Dela kycklingen över bröstet och platta ut köttet för att det ska grillas snabbare. Gnid in med salt, peppar och rivet citronskal. Se till att köttet är genomstekt före servering och dela sedan i lagom stora bitar.

2. Blanda crème fraiche och pesto.

3. Hyvla broccolin tunt, gärna med en mandolin, och blanda med olivolja och citronjuice. Smaka av med salt och peppar.

4. Lägg upp ruccolasallad på ett fat och lägg broccolin ovanpå. Ringla över pestodressingen och toppa med grovriven parmesanost. Servera tillsammans med kycklingen.