
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
25 g g | Jäst Jäst | |
3 dl dl | mjölk
mjölk (3%) | |
4 dl dl | rågmjöl rågmjöl | |
4 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
0,5 tsk tsk | salt salt |
Grönärtsröra med lime
300 g g | gröna ärtor
gröna ärtor (Frysta) | |
2 msk msk | limejuice
limejuice (Färskpressad) | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
2 krm krm | salt salt | |
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHemgjort knäckebröd med grönärtsröra
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Smula jästen i en bunke. Värm mjölken till 37°C. Häll mjölken i bunken och rör om tills jästen löser sig.
2. Blanda alla torra ingredienser väl i en annan bunke. Häll ned i mjölken och arbeta till en smidig dag. Låt jäsa ca 30 min.
3. Sätt ugnen på 250°C. Dela degen i ca 12 bitar. Forma till runda bollar och kavla ut tunt på mjölad bänk. Lägg bröden på bakpappersklädda plåtar och nagga dem med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen ca 7 min. Låt svalna.
Grönärtsröra med lime
1. Tina ärterna. Mixa dem ihop med övriga ingredienser i en matberedare eller blender till en slät kräm. Ställ svalt till servering.