
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | muffins muffin | ||
1 dl dl | chokladpulver chokladpulver | ||
1 dl dl | hallonsylt hallonsylt | ||
1 dl dl | socker socker | ||
1 dl dl | vatten vatten | ||
1 dl dl | blåbär
blåbär (färska) | ||
2 dl dl | hallon
hallon (färska) | ||
1 l l | yoghurt
yoghurt (mild) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHemmagjord brunchglass smaksatt med hallon, blåbär och choklad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Låt yoghurten rinna av i ett kaffefilter i ca 1 timme.
2. Blanda bären med yoghurten. Bryt ner chokladmuffinsen i mindre bitar och rör ner i smeten. Tillsätt hallonsylten och frys i en kakform eller dylikt.
3. Koka ihop chokladpulver, vatten och socker till en chokladsås.
4. Plocka fram den frysta yoghurtblandningen och servera med chokladsåsen.