
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 dl dl | grana padano grana padano | ||
2 dl dl | cashewnötter cashewnöt | ||
2 dl dl | soltorkade tomater soltorkad tomat | ||
1 dl dl | olivolja olivolja | ||
basilika basilika | |||
2 st st | vitlök
vitlök ((klyftor)) |
Hemmagjord pesto
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:15
min
(4)
Gör så här:
1. Börja med att grovhacka cashewnötter och soltorkade tomater.
2. Riv därefter Grana Padano-osten fint. Blanda de tre ingredienserna i en skål och pressa i önskad mängd vitlök.
3. Rör i olivolja, ca 1 dl beroende på hur torr eller lös du önskar din pesto.
4. Rör slutligen ner finhackad basilika och salta efter behag.
Tips: Den här grova peston är ett fantastiskt tillbehör till grillat kött eller fisk, till en bit paté som förrätt eller varför inte på buffébordet.