
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 dl dl | grana padano grana padano | |
2 dl dl | cashewnötter cashewnötter | |
2 dl dl | soltorkade tomater soltorkad tomat | |
1 dl dl | olivolja olivolja | |
basilika basilika | ||
2 st st | vitlök
vitlök (klyftor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHemmagjord pesto
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att grovhacka cashewnötter och soltorkade tomater.
2. Riv därefter Grana Padano-osten fint. Blanda de tre ingredienserna i en skål och pressa i önskad mängd vitlök.
3. Rör i olivolja, ca 1 dl beroende på hur torr eller lös du önskar din pesto.
4. Rör slutligen ner finhackad basilika och salta efter behag.
Tips: Den här grova peston är ett fantastiskt tillbehör till grillat kött eller fisk, till en bit paté som förrätt eller varför inte på buffébordet.