
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 dl dl | grana padano grana padano | ||
2 dl dl | cashewnötter cashewnöt | ||
2 dl dl | soltorkade tomater soltorkad tomat | ||
1 dl dl | olivolja olivolja | ||
basilika basilika | |||
2 st st | vitlök
vitlök (klyftor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHemmagjord pesto
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att grovhacka cashewnötter och soltorkade tomater.
2. Riv därefter Grana Padano-osten fint. Blanda de tre ingredienserna i en skål och pressa i önskad mängd vitlök.
3. Rör i olivolja, ca 1 dl beroende på hur torr eller lös du önskar din pesto.
4. Rör slutligen ner finhackad basilika och salta efter behag.
Tips: Den här grova peston är ett fantastiskt tillbehör till grillat kött eller fisk, till en bit paté som förrätt eller varför inte på buffébordet.