
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | nötfärs nötfärs | |
300 g g | smörbönor smörböna | |
1 burkar burk | majs
majs (liten) | |
2 msk msk | limejuice limejuice | |
2 tsk tsk | paprikapulver paprikapulver | |
3 msk msk | spiskummin spiskummin | |
2 tsk tsk | salt salt | |
2 tsk tsk | socker socker | |
1 tsk tsk | oregano oregano | |
1 tsk tsk | chilipulver chilipulver | |
1 st st | röd chilipeppar röd chilipeppar | |
olja
olja (för stekning) |
Till servering
nachochips
nachochips (salta) | ||
gräddfil gräddfil | ||
1 krukor kruka | koriander
koriander (färsk) | |
1 krukor kruka | kruspersilja
kruspersilja (färsk) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHet tacobowl med smörbönor och nachochips
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att blanda tacokrydda på paprikapulver, spiskummin, salt, socker, oregano & chilipulver. Rör om och
ställ åt sidan.
2. Skölj av smörbönor och majs, stek upp dessa på hög värme i ca 3 min och tillsätt hälften av kryddblandningen, rör om. Sänk värmen och låt puttra.
3. Gå i med köttfärsen och rör ner resten av tacokryddorna samt hackad röd chilipeppar och lime. Stek upp och blanda runt en stund. Smaka av!
4. Servera med en klick gräddfil, färsk koriander, persilja och nachochips.