Högsta kvalitet till bästa pris
Het tacobowl med smörbönor och nachochips

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

500 g g nötfärs nötfärs
300 g g smörbönor smörböna
1 burkar burk majs majs
(liten)
2 msk msk limejuice limejuice
2 tsk tsk paprikapulver paprikapulver
3 msk msk spiskummin spiskummin
2 tsk tsk salt salt
2 tsk tsk socker socker
1 tsk tsk oregano oregano
1 tsk tsk chilipulver chilipulver
1 st st röd chilipeppar röd chilipeppar
olja olja
(för stekning)

Till servering

nachochips nachochips
(salta)
gräddfil gräddfil
1 krukor kruka koriander koriander
(färsk)
1 krukor kruka kruspersilja kruspersilja
(färsk)

Het tacobowl med smörbönor och nachochips

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(56)

Gör så här:

1. Börja med att blanda tacokrydda på paprikapulver, spiskummin, salt, socker, oregano & chilipulver. Rör om och
ställ åt sidan.

2. Skölj av smörbönor och majs, stek upp dessa på hög värme i ca 3 min och tillsätt hälften av kryddblandningen, rör om. Sänk värmen och låt puttra.

3. Gå i med köttfärsen och rör ner resten av tacokryddorna samt hackad röd chilipeppar och lime. Stek upp och blanda runt en stund. Smaka av!

4. Servera med en klick gräddfil, färsk koriander, persilja och nachochips.