
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 kg kg | högrev högrev | ||
100 g g | smör smör | ||
2 st st | gula lökar gul lök | ||
3 st st | vitlök vitlök | ||
1 knippen knippe | timjan timjan | ||
1 paket paket | bacon bacon | ||
0,5 dl dl | tomatpuré tomatpuré | ||
1 st st | morötter morot | ||
0,25 st st | rotselleri rotselleri | ||
10 st st | champinjoner champinjon | ||
2 - 3 dl dl | grädde grädde | ||
1 knippen knippe | persilja persilja | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
2 st st | köttfond köttfond |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHögrevsgryta
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skär köttet i 3-4 cm tärningar och skär den gula löken i kvartar. Smält smöret i en gryta och bryn köttet. Tillsätt gul lök, vitlök, hackad timjan, strimlat bacon, tomatpuré och buljongtärningar. Fyll upp med vatten så att det precis täcker. Låt koka sakta i ett par timmar, eller tills köttet är mjukt och nästan faller isär.
2. Skär rotsellerin i bitar och skiva moroten.Stek morot, rotselleri och halverade champinjoner i en stekpanna, lägg sedan i grytan och låt koka med de sista 20 minuterna.
3. Häll i grädden och smaka av med salt och peppar. Toppa med grovt hackad persilja.
4. Servera med ett gott bröd eller kokt potatis.