
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Skivad fläskkarré
500 g g | fläskkarré fläskkarré | |
0,5 dl dl | honung honung | |
2 tsk tsk | paprikapulver paprikapulver |
Citronyoghurt
1 l l | yoghurt yoghurt | |
1 st st | citroner citron | |
1 tsk tsk | salt salt | |
0,5 st st | vitlök vitlök |
Sallad
2 st st | paprikor paprika | |
10 st st | körsbärstomater körsbärtstomat | |
6 st st | tomater tomat | |
1 knippen knippe | koriander koriander | |
1 | mango mango | |
0,5 | galiameloner galiamelon | |
1 | granatäpplen granatäpple |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHonungsglaserad fläskkarré med citronyoghurt och sallad på mango, paprika och tomat
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Låt dennaturella yoghurten rinna av i kaffefilter i ca 3h.
2. Sätt ugnen på grill på ca 250 °C. Lägg grillpinnar i blöt. Skär köttet i tunna skivor, trä på grillpinnarna och lägg på en ugnsplåt. Grilla knaprigt i ca 5 minuter och ta ut ur ugnen.
3. Blanda den avrunna yoghurten med honung, rivet citronskal, pressad vitlök, salt och peppar.
4. Blanda samman alla ingredienser till salladen.
5. Blanda paprikakrydda och honung, pensla på köttet och griljera ytterligare några minuter under grill-elementet. Köttet ska bli knaprigt och gyllenbrunt.
6. Servera den knapriga fläskkarrén med sallad och youghurtsås.