Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Honungsglaserad fläskkarré med citronyoghurt och sallad på mango, paprika och tomat

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Skivad fläskkarré

500 g g fläskkarré fläskkarré
0,5 dl dl honung honung
2 tsk tsk paprikapulver paprikapulver

Citronyoghurt

1 l l yoghurt yoghurt
1 st st citroner citron
1 tsk tsk salt salt
0,5 st st vitlök vitlök

Sallad

2 st st paprikor paprika
10 st st körsbärstomater körsbärtstomat
6 st st tomater tomat
1 knippen knippe koriander koriander
1 mango mango
0,5 galiameloner galiamelon
1 granatäpplen granatäpple

Honungsglaserad fläskkarré med citronyoghurt och sallad på mango, paprika och tomat

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

3:45 h
(6)

Gör så här:

1. Låt dennaturella yoghurten rinna av i kaffefilter i ca 3h.

2. Sätt ugnen på grill på ca 250 °C. Lägg grillpinnar i blöt. Skär köttet i tunna skivor, trä på grillpinnarna och lägg på en ugnsplåt. Grilla knaprigt i ca 5 minuter och ta ut ur ugnen.

3. Blanda den avrunna yoghurten med honung, rivet citronskal, pressad vitlök, salt och peppar.

4. Blanda samman alla ingredienser till salladen.

5. Blanda paprikakrydda och honung, pensla på köttet och griljera ytterligare några minuter under grill-elementet. Köttet ska bli knaprigt och gyllenbrunt.

6. Servera den knapriga fläskkarrén med sallad och youghurtsås.