Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Hummertoast

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Hummersallad

0,5 st st vitlök vitlök
1 st st schalottenlökar schalottenlök
50 g g smör smör
2 st st hummer hummer
2 st st tomater tomat
4 kvistar kvist dill dill
4 bröd bröd

Chilimajonnäs

1 st st ägg ägg
1,5 dl dl rapsolja rapsolja
1 msk msk dijonsenap dijonsenap
0,5 st st citroner citron
salt salt
svartpeppar svartpeppar
1 msk msk chiliolja chiliolja

Hummertoast

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(5)

Gör så här:

Chilimajonnäs

Knäck ägget i en skål och vispa i oljan i en tunn stråle. Smaka av majonnäsen med senap, saft av 1/2 citron, salt, peppar samt chiliolja.

Hummersallad

Finhacka löken och pressa vitlöken. Smält hälften av smöret och koka löken mjuk i smöret på svag värme.

Plocka ur hummerstjärtarna samt klorna och skär ner grovt. Vänd ner i den smörkokta löken. Klyfta tomaterna och skär bort kärnhuset, strimla tomatköttet i tunna strimlor och vänd ner tillsammans med hummer och lök.

Toast

Skär bort kanterna på brödskivorna och stek dem gyllene i smör. Lägg en klick chilimajonnäs på brödet och toppa med den ljumma hummersalladen, garnera med dill och servera med en citronklyfta.