
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 paket paket | sillar
sill (5 minuters) | ||
koriander koriander | |||
rödlökar rödlök |
Lag
3 dl dl | vatten vatten | ||
2 dl dl | socker socker | ||
1 dl dl | ättika ättika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listInlagd sill med rabarber och färsk koriander
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Dela och hyvla rabarbern till smala remsor, ca 10 cm långa. Hacka koriandern och skiva löken.
2. Koka upp lagen och låt svalna i 15 minuter.
3. Tillsätt sedan rabarber, koriander och lök. Ställ in lagen i kylen tills den kallnar.
4. Skär sillfiléerna i mindre bitar och lägg ner i lagen.
5. Låt stå i kylen minst ett dygn.
Recept av: Amanda Lindqvist, Lidls Mästare 2019