Högsta kvalitet till bästa pris
Jordgubbssallad med brieost, valnötter och en söt senapsdressing

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

0,5 huvud huvud isbergssallad isbergssallad
100 g g grönsallad grönsallad
200 g g brieost brieost
200 g g jordgubbar jordgubbe
1,5 dl dl valnötter valnöt
(krossade)

Dressing

0,5 dl dl socker socker
1 dl dl vatten vatten
0,5 citronsaft citronsaft
0,5 dl dl russin russin
2 tsk tsk dijonsenap dijonsenap
1 msk msk rapsolja rapsolja
2 nypor nypa salt salt

Jordgubbssallad med brieost, valnötter och en söt senapsdressing

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

60 min
(10)

Gör så här:

1. Koka upp vatten, citron, senap, olja, socker, russin och salt i några minuter tills dressingen börjar tjockna en aning. Ställ kallt.

2. Skiva isbergssallad tunt och lägg i kallt vatten i 10 minuter.

3.Skiva jordgubbar och brieost. Häll av vattnet från salladen och lägg upp på hushållspapper för att torka.

4. Lägg upp isbergssalladen på ett fat och vänd ner mixsalladen.

5. Strö över jordgubbar, brieost och krossade valnötter och ringla över dressingen.

Recept av: Amanda Lindqvist, Lidls Mästare 2019