
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
0,5 huvud huvud | isbergssallad isbergssallad | |
100 g g | grönsallad grönsallad | |
200 g g | brieost brieost | |
200 g g | jordgubbar jordgubbe | |
1,5 dl dl | valnötter
valnöt (krossade) |
Dressing
0,5 dl dl | socker socker | |
1 dl dl | vatten vatten | |
0,5 | citronsaft citronsaft | |
0,5 dl dl | russin russin | |
2 tsk tsk | dijonsenap dijonsenap | |
1 msk msk | rapsolja rapsolja | |
2 nypor nypa | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJordgubbssallad med brieost, valnötter och en söt senapsdressing
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka upp vatten, citron, senap, olja, socker, russin och salt i några minuter tills dressingen börjar tjockna en aning. Ställ kallt.
2. Skiva isbergssallad tunt och lägg i kallt vatten i 10 minuter.
3.Skiva jordgubbar och brieost. Häll av vattnet från salladen och lägg upp på hushållspapper för att torka.
4. Lägg upp isbergssalladen på ett fat och vänd ner mixsalladen.
5. Strö över jordgubbar, brieost och krossade valnötter och ringla över dressingen.
Recept av: Amanda Lindqvist, Lidls Mästare 2019