
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | tofu tofu | ||
1 dl dl | maizena maizena | ||
0,5 l l | olja
olja (till fritering) | ||
salladslökar
salladslök (skivad) |
Glaze
2 dl dl | Coca-Cola
Coca-Cola (eller julmust) | ||
3 msk msk | honung
honung (flytande) | ||
1 msk msk | vinäger vinäger | ||
2 msk msk | japansk soja japansk soja | ||
1 tsk tsk | sriracha sriracha | ||
0,5 tsk tsk | ingefära
ingefära (malen) | ||
1 krm krm | kanel
kanel (malen) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listJuliga tofu-ribs
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Lägg tofun på hushållspapper att rinna av.
2. Koka ihop ingredienserna till glazen tills ca hälften återstår och den tjocknat. Låt svalna.
3. Hetta upp olja i en kastrull med höga kanter till ca 180°. Skär tofun i stavar och torka av dem med mer hushållspapper. Vänd dem i majsmjölet. Fritera tills gyllene och frasiga i oljan, låt rinna av på hushållspapper.
4. Vänd runt tofubitarna i såsen och lägg upp på ett fat. Toppa med salladslök.
Receptet är för 6 personer i del av buffé.