
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 burkar burk | inlagd sill inlagd sill | |
3 dl dl | vatten vatten | |
2 dl dl | socker socker | |
1 dl dl | ättiksprit
ättiksprit (12%) | |
0,5 dl dl | punsch
punsch (svensk) | |
1 dl dl | russin russin | |
5 st st | stjärnanis stjärnanis |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJulsill med smak av svensk punsch
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka upp vatten, ättiksprit och socker så att sockret löser sig.
2. Låt svalna och rör ner kall punsch.
3. Varva sill, russin och stjärnanis, häll på lagen och låt dra i kylen i minst ett dygn.