Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Kanelscones med pekannötter och tranbär

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 dl dl vetemjöl vetemjöl
0,5 tsk tsk salt salt
2 tsk tsk kanel kanel
1,5 tsk tsk bakpulver bakpulver
50 g g smör smör
0,5 dl dl torkade tranbär torkade tranbär
0,5 dl dl pekannötter pekannöt

Kanelscones med pekannötter och tranbär

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(4)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Blanda ihop 4 dl mjöl, 0,5 tsk salt, 2 tsk kanel och 1,5 tsk bakpulver i en bunke.

3. Tärna i 50 g kallt smör i de torra ingredienserna och nyp ihop tills smöret är fördelat.

4. Tillsätt 2 dl filmjölk och knåda ihop till en deg.

5. Grovhacka 0,5 dl pekannötter och tillsätt dem i degen tillsammans med 0,5 dl tranbär.

6. Gör två rundlar av degen. Dela dem i sex delar så att det blir sex trekantiga scones av varje. Grädda i 10 minuter tills de fått fin färg.