
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 skivor skiva | fläskhals
fläskhals (fläskhalsbiffar) | ||
30 g g | kryddor i Cajun-stil kryddor i Cajun-stil | ||
100 ml ml | mojito mojito | ||
50 g g | smör smör | ||
160 g g | chips
chips (nätchips) | ||
1 burkar burk | bönor
bönor (chilibönor, 400 g) | ||
200 g g | champinjoner
champinjon (bruna) | ||
2 klyftor klyfta | vitlök vitlök | ||
250 g g | basmatiris basmatiris | ||
1 paket paket | friterad frukt
friterad frukt (valfri frukt) | ||
1 krukor kruka | koriander koriander | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKaribiskt kryddade gourmetbiffar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Förvärm ugnen till 200 grader.
2. Smula chipsen och blanda med smör.
3. Blanda cajun-kryddorna med 100 ml mojito. Marinera de fyra fläskhalsbiffarna. Lägg på kylning i en timme.
4. Grovhacka champinjoner och lök, blanda väl med chilibönorna. Lägg i ungsform.
5. Placera fläskhalsbiffarna ovanpå och lägg sedan i ugnen i tio minuter.
6. Ta ut och fördela de smulade chipsen ovanpå. Sänk ugntemperaturen till 160 grader och placera sedan i ugnen igen i 5 – 10 minuter. Baka tills maträtten får en gyllenbrun färg.
7. Förbered riset och de friterade frukterna enligt anvisningen på paketet. Servera med biffarna. Garnera med koriander.
