Karibiskt kryddade gourmetbiffar

Karibiskt kryddade gourmetbiffar image
Svårhetsgrad Medium
Förberedelse 0 min
Tillagning 50 min

Ingredienser

4 personer
    • 4   skivor fläskhals fläskhalsbiffar
    • 30   g kryddor i cajun-stil
    • 100   ml mojito
    • 50   g smör
    • 160   g chips nätchips
    • 1   burk bönor chilibönor, 400 g
    • 200   g champinjoner bruna
    • 2   klyftor vitlök
    • 250   g basmatiris
    • 1   paket friterad frukt valfri frukt
    • 1   kruka koriander
    •   salt
    •   svartpeppar

Förberedelse

    Gör så här:

    1. Förvärm ugnen till 200 grader.

    2. Smula chipsen och blanda med smör.

    3. Blanda cajun-kryddorna med 100 ml mojito. Marinera de fyra fläskhalsbiffarna. Lägg på kylning i en timme.

    4. Grovhacka champinjoner och lök, blanda väl med chilibönorna. Lägg i ungsform.

    5. Placera fläskhalsbiffarna ovanpå och lägg sedan i ugnen i tio minuter.

    6. Ta ut och fördela de smulade chipsen ovanpå. Sänk ugntemperaturen till 160 grader och placera sedan i ugnen igen i 5 – 10 minuter. Baka tills maträtten får en gyllenbrun färg.

    7. Förbered riset och de friterade frukterna enligt anvisningen på paketet. Servera med biffarna. Garnera med koriander.