
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 skivor skiva | fläskhals
fläskhals (fläskhalsbiffar) | |
30 g g | kryddor i Cajun-stil kryddor i Cajun-stil | |
100 ml ml | mojito mojito | |
50 g g | smör smör | |
160 g g | chips
chips (nätchips) | |
1 burkar burk | bönor
bönor (chilibönor, 400 g) | |
200 g g | champinjoner
champinjon (bruna) | |
2 klyftor klyfta | vitlök vitlök | |
250 g g | basmatiris basmatiris | |
1 paket paket | friterad frukt
friterad frukt (valfri frukt) | |
1 krukor kruka | koriander koriander | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaribiskt kryddade gourmetbiffar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Förvärm ugnen till 200 grader.
2. Smula chipsen och blanda med smör.
3. Blanda cajun-kryddorna med 100 ml mojito. Marinera de fyra fläskhalsbiffarna. Lägg på kylning i en timme.
4. Grovhacka champinjoner och lök, blanda väl med chilibönorna. Lägg i ungsform.
5. Placera fläskhalsbiffarna ovanpå och lägg sedan i ugnen i tio minuter.
6. Ta ut och fördela de smulade chipsen ovanpå. Sänk ugntemperaturen till 160 grader och placera sedan i ugnen igen i 5 – 10 minuter. Baka tills maträtten får en gyllenbrun färg.
7. Förbered riset och de friterade frukterna enligt anvisningen på paketet. Servera med biffarna. Garnera med koriander.
