Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Karibiskt kryddade gourmetbiffar

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 skivor skiva fläskhals fläskhals
(fläskhalsbiffar)
30 g g kryddor i Cajun-stil kryddor i Cajun-stil
100 ml ml mojito mojito
50 g g smör smör
160 g g chips chips
(nätchips)
1 burkar burk bönor bönor
(chilibönor, 400 g)
200 g g champinjoner champinjon
(bruna)
2 klyftor klyfta vitlök vitlök
250 g g basmatiris basmatiris
1 paket paket friterad frukt friterad frukt
(valfri frukt)
1 krukor kruka koriander koriander
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Karibiskt kryddade gourmetbiffar

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(4)

Gör så här:

1. Förvärm ugnen till 200 grader.

2. Smula chipsen och blanda med smör.

3. Blanda cajun-kryddorna med 100 ml mojito. Marinera de fyra fläskhalsbiffarna. Lägg på kylning i en timme.

4. Grovhacka champinjoner och lök, blanda väl med chilibönorna. Lägg i ungsform.

5. Placera fläskhalsbiffarna ovanpå och lägg sedan i ugnen i tio minuter.

6. Ta ut och fördela de smulade chipsen ovanpå. Sänk ugntemperaturen till 160 grader och placera sedan i ugnen igen i 5 – 10 minuter. Baka tills maträtten får en gyllenbrun färg.

7. Förbered riset och de friterade frukterna enligt anvisningen på paketet. Servera med biffarna. Garnera med koriander.

Etiketter

Middag