
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | kassler kassler | ||
2 st st | gula lökar gul lök | ||
2 st st | paprikor paprika | ||
5 dl dl | grädde grädde | ||
200 g g | färskost färskost | ||
1,5 dl dl | chilisås chilisås | ||
1 | vitlök vitlök | ||
1 burkar burk | ananas ananas | ||
2 dl dl | riven ost
riven ost (helst lagrad) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKassler med färskost och ananas
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 °C.
2. Tärna kasslern. Skala och tärna löken. Tärna paprikan. Smörj en gratängform och lägg i kassler, lök och paprika. Strö över ananasringar.
3. Blanda färskost, grädde, chilisås, vitlök och salt. Häll blandningen i formen och strö över riven ost.
4. Gratinera mitt i ugnen tills ytan fått fin färg (ca 15 minuter).
Recept av: David Enmark