
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | kassler kassler | |
2 st st | gula lökar gul lök | |
2 st st | paprikor paprika | |
5 dl dl | grädde grädde | |
200 g g | färskost färskost | |
1,5 dl dl | chilisås chilisås | |
1 | vitlök vitlök | |
1 burkar burk | ananas ananas | |
2 dl dl | riven ost
riven ost (helst lagrad) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKassler med färskost och ananas
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 °C.
2. Tärna kasslern. Skala och tärna löken. Tärna paprikan. Smörj en gratängform och lägg i kassler, lök och paprika. Strö över ananasringar.
3. Blanda färskost, grädde, chilisås, vitlök och salt. Häll blandningen i formen och strö över riven ost.
4. Gratinera mitt i ugnen tills ytan fått fin färg (ca 15 minuter).
Recept av: David Enmark