Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Kassler med färskost och ananas

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

600 g g kassler kassler
2 st st gula lökar gul lök
2 st st paprikor paprika
5 dl dl grädde grädde
200 g g färskost färskost
1,5 dl dl chilisås chilisås
1 vitlök vitlök
1 burkar burk ananas ananas
2 dl dl riven ost riven ost
(helst lagrad)

Kassler med färskost och ananas

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(75)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225 °C.

2. Tärna kasslern. Skala och tärna löken. Tärna paprikan. Smörj en gratängform och lägg i kassler, lök och paprika. Strö över ananasringar.

3. Blanda färskost, grädde, chilisås, vitlök och salt. Häll blandningen i formen och strö över riven ost.

4. Gratinera mitt i ugnen tills ytan fått fin färg (ca 15 minuter).

Recept av: David Enmark