
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | kassler kassler | ||
2 st st | gula lökar gul lök | ||
2 st st | paprikor paprika | ||
5 dl dl | grädde grädde | ||
200 g g | färskost färskost | ||
1,5 dl dl | chilisås chilisås | ||
1 | vitlök vitlök | ||
1 burkar burk | ananas ananas | ||
2 dl dl | riven ost
riven ost ((helst lagrad)) |
Kassler med färskost och ananas
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:30
min
(66)
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 °C.
2. Tärna kasslern. Skala och tärna löken. Tärna paprikan. Smörj en gratängform och lägg i kassler, lök och paprika. Strö över ananasringar.
3. Blanda färskost, grädde, chilisås, vitlök och salt. Häll blandningen i formen och strö över riven ost.
4. Gratinera mitt i ugnen tills ytan fått fin färg (ca 15 minuter).
Recept av: David Enmark