
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | kladdkakor
kladdkaka (fryst, Kvarnvingen) | ||
2 dl dl | cashewnötter
cashewnöt (Fairglobe) | ||
1 dl dl | vispgrädde vispgrädde | ||
150 g g | mjölkchoklad
mjölkchoklad (caramel & seasalt, Way to go) |
För topping
30 g g | mjölkchoklad
mjölkchoklad (caramel & seasalt, Way to go) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKladdkaka med salt chokladglasyr
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Lägg upp kladdkakan på ett fat.
2. Koka upp grädde på låg värme. Dra av kastrullen från spisen och bryt ner 150g av chokladen. Rör om och ställ in i kylen tills den stelnar något.
3. Bred på chokladglasyren på kladdkakan och toppa med hackade cashewnötter och riv över den sista chokladen.