
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | kladdkakor
kladdkaka (fryst, Kvarnvingen) | |
2 dl dl | cashewnötter
cashewnötter (Fairglobe) | |
1 dl dl | vispgrädde vispgrädde | |
150 g g | mjölkchoklad
mjölkchoklad (caramel & seasalt, Way to go) |
För topping
30 g g | mjölkchoklad
mjölkchoklad (caramel & seasalt, Way to go) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKladdkaka med salt chokladglasyr
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Lägg upp kladdkakan på ett fat.
2. Koka upp grädde på låg värme. Dra av kastrullen från spisen och bryt ner 150g av chokladen. Rör om och ställ in i kylen tills den stelnar något.
3. Bred på chokladglasyren på kladdkakan och toppa med hackade cashewnötter och riv över den sista chokladen.