Högsta kvalitet till bästa pris
Kladdkaka med salt chokladglasyr

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 st st kladdkakor kladdkaka
(fryst, Kvarnvingen)
2 dl dl cashewnötter cashewnöt
(Fairglobe)
1 dl dl vispgrädde vispgrädde
150 g g mjölkchoklad mjölkchoklad
(caramel & seasalt, Way to go)

För topping

30 g g mjölkchoklad mjölkchoklad
(caramel & seasalt, Way to go)

Kladdkaka med salt chokladglasyr

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(5)

Gör så här:

1. Lägg upp kladdkakan på ett fat.
2. Koka upp grädde på låg värme. Dra av kastrullen från spisen och bryt ner 150g av chokladen. Rör om och ställ in i kylen tills den stelnar något.
3. Bred på chokladglasyren på kladdkakan och toppa med hackade cashewnötter och riv över den sista chokladen.