
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 kg kg | köttbullar köttbulle | ||
6 st st | tomater tomat | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
3 st st | vitlök vitlök | ||
1 knippen knippe | basilika basilika | ||
1 - 2 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
grana padano grana padano | |||
1 knippen knippe | Färsk timjan Färsk timjan | ||
2 dl dl | selleri selleri | ||
1 nypor nypa | socker socker | ||
1 msk msk | rödvinsvinäger rödvinsvinäger | ||
spaghetti spaghetti | |||
1 burkar burk | krossade tomater krossad tomat |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKöttbullar med spaghetti och tomatsås
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skär ett kryss i skalet på tomaterna. Lägg dem i kokande vatten och vänta tills skalet börjar lossna i krysset. Fiska upp dem med en hålslev. Lägg dem i isvatten, skala dem och dela i bitar.
2. Hacka gul lök och vitlök, fräs i kastrull utan att löken får färg. Tillsätt tomater och krossade tomater, tomatpuré samt socker, salt och peppar. Koka ihop och mixa med mixerstav.
3. Tillsätt basilika, timjan och skuren stjälkselleri. Koka pastan och vänd ner i såsen. Tillsätt köttbullarna.
4. Servera med riven Grana padano-ost.