
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | lökar lök | ||
2 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
1 st st | buljong buljong | ||
400 g g | blandfärs blandfärs | ||
0,5 dl dl | dill
dill (hackad) | ||
1 | ägg ägg | ||
1 | pizzadeg pizzadeg |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKöttfärspiroger
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Finhacka 1 lök och fräs den i olja.
2. Tillsätt 2 msk tomatpuré och 1 buljongtärning och fräs i ett par minuter.
3. Addera 400 g köttfärs och stek tills den fått fin färg och är genomstekt.
4. Salta och peppra och blanda ner 0,5 dl torkad eller frusen dill i köttfärsen.
5. Kavla ut pizzadeg och dela den i 8 kvadrater.
6. Lägg ett par matskedar köttfärsröra i mitten och nyp sedan ihop degen ordentligt.
7. Pensla med ägg och baka i 10-12 minuter på 200 grader i ugnen.