
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | lökar lök | ||
2 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
1 st st | buljong buljong | ||
400 g g | blandfärs blandfärs | ||
0,5 dl dl | dill
dill ((hackad)) | ||
1 | ägg ägg | ||
1 | pizzadeg pizzadeg |
Köttfärspiroger
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:30
min
(28)
Gör så här:
1. Finhacka 1 lök och fräs den i olja.
2. Tillsätt 2 msk tomatpuré och 1 buljongtärning och fräs i ett par minuter.
3. Addera 400 g köttfärs och stek tills den fått fin färg och är genomstekt.
4. Salta och peppra och blanda ner 0,5 dl torkad eller frusen dill i köttfärsen.
5. Kavla ut pizzadeg och dela den i 8 kvadrater.
6. Lägg ett par matskedar köttfärsröra i mitten och nyp sedan ihop degen ordentligt.
7. Pensla med ägg och baka i 10-12 minuter på 200 grader i ugnen.