Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Köttfärspiroger

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 st st lökar lök
2 msk msk tomatpuré tomatpuré
1 st st buljong buljong
400 g g blandfärs blandfärs
0,5 dl dl dill dill
(hackad)
1 ägg ägg
1 pizzadeg pizzadeg

Köttfärspiroger

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(36)

Gör så här:

1. Finhacka 1 lök och fräs den i olja.

2. Tillsätt 2 msk tomatpuré och 1 buljongtärning och fräs i ett par minuter.

3. Addera 400 g köttfärs och stek tills den fått fin färg och är genomstekt.

4. Salta och peppra och blanda ner 0,5 dl torkad eller frusen dill i köttfärsen.

5. Kavla ut pizzadeg och dela den i 8 kvadrater.

6. Lägg ett par matskedar köttfärsröra i mitten och nyp sedan ihop degen ordentligt.

7. Pensla med ägg och baka i 10-12 minuter på 200 grader i ugnen.